Κορωνοϊός: O Δήμος Κοζάνης διανέμει τις νέες μάσκες προστασίας στους διευθυντές των σχολείων

1 Min Read

Σε εξέλιξη  βρίσκεται η διαδικασία παράδοσης μασκών προστασίας για μαθητές και εκπαιδευτικούς από το Δήμο Κοζάνης στους διευθυντές των σχολικών μονάδων, στον χώρο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου. Παρόλο που τα σχολεία όλων των βαθμίδων παραμένουν  κλειστά, ο δήμος προχώρησε άμεσα στη έναρξη της διαδικασίας διανομής, ώστε οι μάσκες να βρίσκονται στις σχολικές μονάδες το συντομότερο δυνατό, ώστε να δοθούν στους μαθητές με την επανεκκίνηση της λειτουργίας τους.

Η έναρξη της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, με τη διανομή των μασκών για τα δημοτικά σχολεία.  Η παράδοση  θα ολοκληρωθεί στο τέλος της επόμενης εβδομάδας, με την απαρέγκλιτη τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου θα γίνει η διανομή στους διευθυντές γυμνασίων και λυκείων, ενώ την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου θα γίνει η παράδοση των μασκών για τα νηπιαγωγεία.

- Advertisement -

Να σημειωθεί πως οι μάσκες προστασίας που παραδίδονται είναι δύο μεγεθών. Οι «τύπου Α» (μικρές) για παιδιά  Νηπιαγωγείου & Δημοτικού και οι «τύπου Β» (μεγάλες) για μεγαλύτερα  παιδιά (γυμνασίου-λυκείου) και εκπαιδευτικούς. Τις διαγωνιστικές διαδικασίες πραγματοποίησε η ΚΕΔΕ.

 

Μοιραστείτε την είδηση