Το Βελβεντινό επιστήμονα-καρδιολόγο Χαρίσιο Μπουντούλα βράβευσε σε εκδήλωση το τμήμα ΑΧΕΠΑ Κοζάνης

straboy
από straboy
1 Min Read

Εκδήλωση με θέμα «Εξέλιξη της Ιατρικής – Προσδόκιμο επιβίωσης – Μελλοντικές Προοπτικές” πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στο Κοβεντάρειο.

Για την ομιλία στην Κοζάνη βρέθηκε ο εξαίρετος επιστήμονας-Καρδιολόγος Χαρίσιος Μπουντούλας, προκειμένου να βραβευτεί από το τοπικό τμήμα της ΑΧΕΠΑ HJ-15 «Ι. Τράντας» Κοζάνης για την προσφορά του στην ιατρική.

- Advertisement -

Ο παγκοσμίως αναγνωρισμένος επιστήμονας-Καρδιολόγος Χαρίσιος Μπουντούλας είναι ένας από τους λίγους ερευνητές που έχει ασχοληθεί εκτεταμένα με την κλινική, μεταφραστική, πειραματική και βασική έρευνα.

Ο κ. Μπουντούλας αναφέρθηκε στους μεγάλους δεσμούς που έχει με την περιοχή, καθώς γεννήθηκε και πήγε δημοτικό στο Βελβεντό, ενώ τελείωσε το Βαλταδώρειο Γυμνάσιο. Στην ομιλία του αναφέρθηκε “στην πρόοδο στην ιατρική και την επίδραση που είχε στο προσδόκιμο της επιβίωσης” ενώ τόνισε ότι “έχει διπλασιαστεί σχεδόν το προσδόκιμο”, δηλώνοντας αισιόδοξος τόσο για την επιβίωση των ανθρώπων, όσο και για την ποιότητα ζωής. Επίσης, αναφέρθηκε στην εξέλιξη της επιστήμης και τους στόχους που θέτει ο ιατρικός κόσμος για το μέλλον.

 

Μοιραστείτε την είδηση