Κοζάνη Τόπος Να Ζεις: Kαλές οι ισορροπίες και οι συμφωνίες κάτω απ΄ το τραπέζι στην τριανδρία διοίκησης του Δήμου Κοζάνης αλλά ακόμη και η γελοιότητα έχει τα όριά της κε Δήμαρχε

1 Min Read
 Θα μπορούσε να είναι φάρσα εάν δεν ήταν δυστυχώς η πεζή πραγματικότητα.
Σύμφωνα με τις συνημμένες επιστολές ο σύλλογος εκπαιδευτικών Α΄ βάθμιας εκπαίδευσης ζητά συνάντηση με την Α΄ βάθμια σχολική επιτροπή του Δήμου Κοζάνης για να συζητήσουν τα προβλήματα που υπάρχουν στα δημοτικά σχολεία εξαιτίας της πανδημίας μετά την επαναλειτουργία τους και να βρουν τις καλύτερες δυνατές λύσεις για την ασφαλή και εύρυθμη λειτουργία των σχολείων .
Η Α΄βάθμια σχολική επιτροπή, μέσω του Προέδρου, τους απαντά πως δεν μπορεί να γίνει η συνάντηση γιατί το έγγραφο δεν έχει πρωτόκολλο και σφραγίδα, αλλά και πως αδυνατεί να τους συναντήσει μέσω τηλεδιάσκεψης!!!
Αποδέκτης της αλληλογραφίας είναι και ο Δήμος Κοζάνης.
Σε αυτές τις πολύ δύσκολες και κρίσιμες στιγμές για την επιστροφή όλων μας σιγά σιγά στην κανονικότητα με την ομαλή λειτουργία αρχικά των δημοτικών σχολείων, η προκλητικότητα και η τυπολατρεία της διοίκησης της Α΄ βάθμιας σχολικής επιτροπής του Δήμου Κοζάνης έχει ξεπεράσει κάθε όριο.
Είπαμε ‘καλές οι ισορροπίες και οι συμφωνίες κάτω απ΄ το τραπέζι στην τριανδρία διοίκησης του Δήμου Κοζάνης αλλά ακόμη και η γελοιότητα έχει τα όριά της κε Δήμαρχε’!
Κοζάνη Τόπος Να Ζεις
Μοιραστείτε την είδηση