Λ. Μαλούτας: Κάθε μέρα ο πρόεδρος της ΑΑΔΕ θα παίρνει e-mail από το Δήμαρχο Κοζάνης για να μείνει ανοιχτή η πλατφόρμα του επιδόματος θέρμανσης

1 Min Read

Σε εκκρεμότητα παραμένει το θέμα του επιδόματος θέρμανσης για τους καταναλωτές της τηλεθέρμανσης, αφού η πλατφόρμα έχει κλείσει και εδώ και καιρό αναζητείται λύση, προκειμένου να μείνει ανοιχτή τουλάχιστον μέχρι να εκδοθούν οι εκκαθαριστικοί λογαριασμοί από τη ΔΕΥΑΚ μέσα στο μήνα που διανύουμε.

«Κάθε μέρα ο πρόεδρος της ΑΑΔΕ, κ. Πιτσιλής, θα παίρνει μέηλ από το Δήμαρχο Κοζάνης να μείνει ανοιχτή η πλατφόρμα» ανέφερε κατά την ενημέρωση στο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης ο Δήμαρχος Κοζάνης Λ. Μαλούτας.

- Advertisement -

Σύμφωνα με το Δήμαρχο, παρουσία του ίδιου και του προέδρου της ΔΕΥΑΚ Κ. Κυτίδη, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Ν. Παπαθανάσης από τις 19 Απριλίου είχε μιλήσει με τον πρόεδρο της ΑΑΔΕ, προκειμένου να διευθετηθεί το θέμα. Έκτοτε, ο Δήμαρχος Κοζάνης, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, έστειλε τουλάχιστον τρεις φορές e-mail για το θέμα, χωρίς, ωστόσο, να λάβει απάντηση.

Πρόκειται για ένα θέμα ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς αφορά στα χιλιάδες νοικοκυριά της πόλης μας που είναι συνδεδεμένα με την τηλεθέρμανση.

Σωκράτης Μουτίδης www.xronos-kozanis.gr

Μοιραστείτε την είδηση