Λευτέρης Ιωαννίδης: “Η Κοζάνη ξέρει να κάνει τη διαφορά και θα πράξει το σωστό” – Δείτε την κεντρική ομιλία στην πλατεία Κοζάνης (video)

2 Min Read

“Πηγαίνουμε πάντα κόντρα στον καιρό και κερδίζουμε”. Έτσι ξεκίνησε την κεντρική του ομιλία ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης Κοζάνης “Τόπος Να Ζεις” Λευτέρης Ιωαννίδης

, αφού η δυνατή βροχή που έπεφτε από το απόγευμα στάθηκε εμπόδιο για την ομαλή πραγματοποίηση της προεκλογικής συγκέντρωσης.

Ο κ. Ιωαννίδης ζήτησε την εμπιστοσύνη του κόσμου του Δήμου Κοζάνης τονίζοντας πως οι πολίτες “έδειξαν τι θέλουν το 2014 και είπαν αντίο στο παλιό κατεστημένο”. Απευθύνθηκε σε όλους χωρίς διαχωρισμούς, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε “χωρίς κομματικές ταμπέλες και ιδεοληψίες. Την Κυριακή θα επιλέξουμε όχι μόνο τον τρόπο διοίκησης του Δήμου Κοζάνης αλλά και την πολιτική ουσία της επόμενης περιόδου. Θα διαλέξουμε ανάμεσα στο οριστικό τέλος μιας καθεστωτικής νοοτροπίας και στην αρχή μιας νέας εποχής. Θα επιλέξουμε ανάμεσα στη Δίκαιη Μετάβαση και στην βίαιη μετάβαση. Ανάμεσα στην πολιτική συνεργασία και στην πολιτική της αρχής ενός ανδρός. Αυτές τις επιλογές η Κοζάνη ξέρει να τις κάνει όπως τις έκανες και το 2014” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ιωαννίδης.

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης ανέφερε πολλές φορές στην ομιλία του το “μότο” αυτής της προεκλογικής περιόδου “η Κοζάνη δεν γυρίζει πίσω” και διεμήνυσε πως η διοίκηση του Δήμου και η νίκη στις εκλογές της Κυριακής θα γίνει μακριά από “πελατολόγια και πελατειακές σχέσεις, χωρίς κομματικά δεκανίκια και χωρίς παραγοντισμούς”.

Τέλος ο κ. Ιωαννίδης, λίγο πριν να ξεσπάσει η δυνατή βροχή και διακόψει την ομιλία του, τόνισε πως η Κοζάνη θα κάνει αυτό που ξέρει και θα ψηφίσει ανεξάρτητα και θα πράξει το δίκαιο και το σωστό.

 

Μοιραστείτε την είδηση