Μάρθα Φριντζήλα και Τάκης Φαραζής στην Αυλή των ασμάτων και των θεαμάτων- «Ρεζιτάλ -Ιστορίες για την ψυχή»

2 Min Read

Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος επανέρχεται με τον δεύτερο κύκλο των καλοκαιρινών του εκδηλώσεων με ακόμα μια κορυφαία μουσική παράσταση με τίτλο: «Ρεζιτάλ -Ιστορίες για την ψυχή».

Η Μάρθα Φριντζήλα συναντά τον Τάκη Φαραζή επί σκηνής, στην κερασιά από κάτω, για να περιπλανηθούν σε γνωστά και άγνωστα μουσικά τοπία σε μία προσπάθεια «να τινάξουμε από πάνω μας την σκόνη τής καθημερινότητας». Στην περιπλάνησή τους συναντούν μεγάλους συνθέτες και ποιητές, γνωστά, άγνωστα και παραγνωρισμένα τραγούδια, μεγάλους και πολύ μεγάλους έρωτες, επαναστάσεις, αντιστάσεις, ήρωες και θύματα, πάθη και λάθη. Σχεδιάζοντας και αυτοσχεδιάζοντας δραπετεύουν και μας καλούν να δραπετεύσουμε μαζί τους από την φυλακή της κάθε μέρας, με όπλα πανίσχυρα ένα πιάνο και μια φωνή.

Το πρόγραμμα της συναυλίας περιλαμβάνει τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία της Μάρθας Φριντζήλα,  τραγούδια Ελλήνων και ξένων συνθετών του 20ου αιώνα, καθώς και παραδοσιακά και «λαϊκά» τραγούδια.

 Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022, στις 9:30 το βράδυ,

Στην «Αυλή των ασμάτων και των θεαμάτων»

…θα μοιραστούμε και πάλι όμορφες στιγμές που θα φορτωθούν στη μνήμη του καθένα για να τις ανασύρουμε κάθε φορά που η ψυχή μας τις χρειάζεται…

 Ώρα προσέλευσης 9:00 μ.μ.

Ώρα έναρξης 9:30 μ.μ. ακριβώς

Για λόγους υγειονομικής προστασίας, την εκδήλωση θα παρακολουθήσουν μόνον καθήμενοι και όχι όρθιοι, για την αποφυγή συνωστισμού.

Γενική είσοδος 10 ευρώ

(συμπεριλαμβάνεται αναψυκτικό ή χυμός ή κρύο τσάι ή μπύρα, ή κρασί).

Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας –  Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης

Υποστήριξη: Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Κοζάνης

Χορηγοί: 

  • ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΤΕΟ – EXPRESS SERVICE ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΟΥΤΑΣ
  • ΔΗΜΟΥΔΙΑΣ Α.Ε. ΣΙΔΗΡΙΚΑ – ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ
  • ΕΣΤΙΑ ΒΙΕΚΚΟ Α.Ε.
  • energyTech ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ
Μοιραστείτε την είδηση