Ματαιώνεται ο για σήμερα προγραμματισμένος διαγωνισμός για τη μελέτη στατικής επάρκειας και συντήρησης της Γέφυρας Σερβίων

1 Min Read

Ματαιώνεται ο για σήμερα Τετάρτη στις 3 το μεσημέρι προγραμματισμένος διαγωνισμός (201015) για τη μελέτη στατικής επάρκειας, αναβάθμισης και συντήρησης της Υψηλής Γέφυρας Σερβίων.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον διαγωνισμό για την ανάθεση της μελέτης «Έλεγχος στατικής επάρκειας και εργασίες συντήρησης-αναβάθμισης της υψηλής γέφυρας Σερβίων Π.Ε. Κοζάνης». Η έγκριση της διακήρυξης και των όρων δημοπράτησης της μελέτης έγινε στις 4 Ιουλίου από την 36η Οικονομική Επιτροπή.

Ο λόγος της ματαίωσης της διαγωνιστικής διαδικασίας δεν είναι γνωστός, ενώ το ενδιαφέρον ήταν μάλλον ισχνό, αν όχι ανύπαρκτο. Επίσης, δεν έχει γνωστοποιηθεί ο νέος χρόνος διενέργειας του διαγωνισμού, αφού η ενημέρωση αναφέρει ότι θα γίνει σε μεταγενέστερο χρόνο.

Να σημειωθεί ότι από ενδιαφερόμενους να συμμετέχουν στο διαγωνισμό έχει γίνει πριν λίγες μέρες επιστολή προς την Περιφέρεια και συγκεκριμένα τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, στην οποία ζητούνται διευκρινίσεις επί συγκεκριμένων σημείων του φακέλου με βασικό την υπάρχουσα μελέτης κατασκευής και την απουσία πληροφοριών για το περιεχόμενό της.

Από ιδιώτες θα φυλάσσεται στο εξής

Στο μεταξύ από ιδιώτες θα φυλάσσεται στο εξής η Υψηλή Γέφυρα Σερβίων, προκειμένου να υποβοηθηθεί το έργο της Αστυνομίας Κοζάνης. Αυτό θα κοστίσει περί τα 37.000 ευρώ και φυσικά θα… ελαφρύνει τον κουμπαρά της Περιφέρειας.

Σωκράτης Μουτίδης – www.xronos-kozanis.gr

Μοιραστείτε την είδηση