Μαζικές ακυρώσεις πτήσεων από την Astra Airlines που εξυπηρετεί την Κοζάνη

1 Min Read

Οι μαζικές ακυρώσεις πτήσεων της Astra Airlines σε προορισμούς όπως Κοζάνη, Καστοριά, Χίος και Λήμνος και η μεγάλη δυσκολία στην επικοινωνία μεταξύ επιβατών και εταιρίας, έχουν προκαλέσει από την περασμένη Παρασκευή μεγάλη αναστάτωση στο επιβατικό κοινό.
Οι πτήσεις της Χίου και της Λήμνου έχουν «εξαφανιστεί» από το σύστημα κρατήσεων όπως και της Κοζάνης και οι επιβάτες λαμβάνουν ενημερώσεις για ακυρώσεις πτήσεων που έχουν προγραμματιστεί για την επόμενη εβδομάδα, ενώ στην προσπάθεια τους να επικοινωνήσουν με την εταιρία δεν τα καταφέρνουν, αφού κάνεις δεν σηκώνει τηλέφωνα στο τηλεφωνικό κέντρο στην Θεσσαλονίκη.
Με χθεσινή της ανακοίνωση η εταιρεία ενημερώνει το επιβατικό κοινό σχετικά με τις πτήσεις που ακυρώθηκαν πρόσφατα «ότι τα αιτήματα για την αποζημίωση των επιβατών θα εξεταστούν και θα απαντηθούν μέχρι την 15-11-2019. Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε και εργαζόμαστε για την ομαλή και εύρυθμη συνέχιση των πτήσεων μας».
Στην αεροπορική αγορά φημολογείται έντονα πως έρχονται δυσάρεστες εξελίξεις στην εταιρία ακόμη και με πτώχευση, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί.
Να σημειωθεί πως η εταιρεία έχει αναλάβει την άγονη γραμμή Αθήνα – Κοζάνη – Καστοριά – Αθήνα από την 1η Δεκεμβρίου του 2018 έως τις 31 Αυγούστου 2022 με επιδότηση 2,539 εκατ. ευρώ.

Σωκράτης Μουτίδης

- Advertisement -
Μοιραστείτε την είδηση