Με 13 αθλητές η «Μακεδονική Δύναμη» στο 23ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα

1 Min Read

Δεκατρείς αθλητές της «Μακεδονικής Δύναμης» Κοζάνης, θα συμμετέχουν στο 23ο Βαλκανικό πρωτάθλημα, στο Σαράγιεβο της Βοσνίας.

Το πρωτάθλημα αναμένεται να είναι με πολύ υψηλό ανταγωνισμό, καθώς θα συμμετέχουν Εθνικές ομάδες και σύλλογοι με περίπου 400 αθλητές, από δεκατρείς βαλκανικές χώρες. 

Οι αθλητές της «Μακεδονικής Δύναμης» έχουν εμπειρία από Ευρωπαϊκούς και Βαλκανικούς αγώνες, η οποία τους συνοδεύει σε κάθε συμμετοχή τους στις εκάστοτε διοργανώσεις. 

Οι αθλητές που θα λάβουν μέρος είναι οι: Κωνσταντίνος Σολακίδης  του Χρήστου, Ραφαήλ Ιωάννης Μαρέτης του Σπύρου, Κωνσταντίνα Αλμασίδου του Χρήστου, Μελίνα  Δήμητρα  Φίσκα του Ανδρέα, Κωνσταντίνος Ραφαήλ Κλοκίδης του Βασίλη, Νέστορας Τούνας του Λαζάρου, Γιώργος  Νιόπλιας του Χρήστου, Παναγιώτης Σακελάρης του Βασίλη, Αθανασία Ντίνα του Λαζάρου, Ελένη  Ντίνα του Λαζάρου, Γιώργος Μπακατάρης του Ιωάννη, Στέλιος Κωστογλίδης του Γεωργίου, Χρήστος Μάνιος του Νικολάου.

Το Δ.Σ του συλλόγου και τα μέλη του εύχονται καλό ταξίδι και καλή επιτυχία στους αθλητές  του καθώς και στον προπονητή της αγωνιστικής ομάδας κ. Αλμασίδη Χρήστο που θα συνοδεύσει και θα καθοδηγήσει τους αθλητές.

Μοιραστείτε την είδηση