Με δυο συμμετοχές ο ΝΟΚ με την Εθνική στη Διεθνή Ρεγκάτα Πιεντιλούκο

1 Min Read

Με δυο συμμετοχές στην Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας, η οποία αγωνίζεται σήμερα και αύριο στη Διεθνή Ρεγκάτα στο Πιεντιλούκο της Ιταλίας, ο Ναυτικός Όμιλος Κοζάνης φιλοδοξεί να αποσπάσει διακρίσεις στα αγωνίσματα σκιφ εφήβων και σκιφ νεανίδων. Ο Παναγιώτης Μακρυγιάννης και η Γαβριέλα Λιόλιου είναι αυτοί που αγωνίζονται με τη χρώματα της Εθνικής.

Οι δυο τους συμμετείχαν με ακόμη τρεις συμμετοχές στους 2ους Αγώνες Αξιολόγησης της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας που έγιναν στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά στις κατηγορίες εφήβων, νεανίδων και νέων ανδρών. 

Οι συμμετοχές:

– Παναγιώτης Μακρυγιάννης: 1ος στο αγώνισμα μονό σκιφ εφήβων ανάμεσα σε 30 πληρώματα. Τη δεύτερη μέρα των αξιολογήσεων κατέλαβε την 4η θέση στην κατηγορία Ανδρών. 

– Γαβριέλα Λιόλιου: 1η στο αγώνισμα σκιφ νεανίδων .

 – Στέφανος Δημητρίου: στην συνολική κατάταξη στο αγώνισμα σκιφ ανδρών κατέλαβε την 1η θέση στο Γ’ τελικό ενώ στην κατηγορία του σκιφ ελαφρών βαρών Κ23 κατέλαβε την 1η θέση.

 – Λευτέρης Παπαδημόπουλος και Ευθύμιος Ντίνας: αν και αγωνίστηκαν σε μεγαλύτερη κατηγορία, αυτή των εφήβων, κατέλαβαν την 10η θέση στο αγώνισμα δίκωπος άνευ εφήβων ανάμεσα σε 30 συμμετοχές. 

Τους αθλητές συνόδευσαν οι προπονητές Αγγελική Γκρέμου και Χαράλαμπος Δημαράς.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Μοιραστείτε την είδηση