Πανηγυρική η έναρξη για τα Λασσάνεια – Κατάμεστη η πλατεία της Κοζάνης

2 Min Read

Πανηγυρική ήταν το βράδυ της Τρίτης η έναρξη για τα φετινά Λασσάνεια με τη μεγάλη συναυλία των Πάνου Κατσιμίχα και Βασίλη Καζούλη με την οποία άνοιξαν οι εκδηλώσεις. Ευτυχώς ο καιρός έκανε τη χάρη στους διοργανωτές και η συναυλία έγινε κανονικά σε μια πολύ όμορφη βραδιά με τη συμμετοχή χιλιάδων πολιτών όλων των ηλικιών.
Η έναρξη δόθηκε με πυροτεχνήματα και αμέσως μετά ανέβηκαν στη σκηνή οι δύο πολύ σημαντικοί μουσικοί για να μοιραστούν και να μας θυμίσουν μεγάλες επιτυχίες τους. Πρώτα ο Πάνος Κατσιμίχας και στη συνέχεια ο Βασίλης Καζούλης μας υπενθύμισαν γιατί κάποιες μελωδίες μένουν στο χρόνο και κάποιοι στίχοι επιμένουν να σιγοτραγουδιούνται από όλους μας.
Ο Πάνος Κατσιμίχας και ο Βασίλης Καζούλης υποδέχθηκαν, λοιπόν, μαζί με τους χιλιάδες Κοζανίτες και Κοζανίτισες το μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός του καλοκαιριού, με τον πιο μελωδικό τρόπο.
Την συναυλία άνοιξε ο Δημήτρης Γαύρος, ενώ συμμετείχε ο Δημήτρης Καρράς.
Λευκή νύχτα από τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης
Την ίδια ώρα ο κόσμος που δεν ήταν στην πλατεία βρέθηκε στο κέντρο της πόλης για τις αγορές του, επωφελούμενος από τις καλές τιμές της «Λευκής Νύχτας» που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης, συμμετέχοντας σε αυτή τη γιορτινή ατμόσφαιρα. Πολλά από τα καταστήματα έμειναν ανοιχτά σχεδόν μέχρι τα μεσάνυχτα, εξυπηρετώντας τους καταναλωτές που είχαν γιορτινή διάθεση και ανταποκρίθηκαν στο μήνυμα «διασκεδάζουμε, ψωνίζουμε, στηρίζουμε την πόλη μας και την τοπική αγορά».

Οι φωτογραφίες είναι από το Δήμο Κοζάνης
Μοιραστείτε την είδηση