Με επιτυχία το Let’s do it Greece στον Δήμο Βοΐου

2 Min Read


Στα πλαίσια του προγράμματος Let’s do it Greece ο Δήμος Βοΐου μαζί με σχολεία και συλλόγους της περιοχής συμμετείχαν στην δράση καθαρισμού χώρων πρασίνου και πάρκων την Κυριακή 29 Απριλίου 2018.
Μικροί και μεγάλοι ένωσαν τις δυνάμεις τους για τον εθελοντικό καθαρισμό της περιοχής δίνοντας το μήνυμα πως “όλοι μαζί μπορούμε για ένα καλύτερο περιβάλλον”.
Οι Δράσεις καθαριότητας πραγματοποιήθηκαν στην πόλη της Σιάτιστας από την Εθελοντική Δράση Πολιτών Σιάτιστας, τον Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο ΛΥΒ και μαθητές του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας.
Στη Γαλατινή οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Γαλατινής και μαζί με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων καθάρισαν το πάρκο και το γήπεδο 5 x 5.
Στην Εράτυρα ο Φιλαθλητικός Ορειβατικός Σύλλογος Εράτυρας «Η Σέλτσα», ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου και Νηπιαγωγείου Εράτυρας και ο Εμπορικός Σύλλογος Εράτυρας καθάρισαν την κεντρική Πλατεία και τον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τσοτυλίου καθάρισε το χώρο γύρω από το Δημαρχείο και το πάρκο της πρώην Σχολής Δημοτικής Αστυνομίας.
Στον Πεντάλοφο έγινε καθαρισμός της Πλατείας, πηγαδιών και αποψίλωση κοινόχρηστων χώρων από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πενταλόφου.
Στη Βουχωρίνα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βουχωρίνας «Ο Μέγας Αλεξάνδρος» καθάρισε το πάρκο και τον χώρο γύρω από την υπεραιωνόβια βελανιδιά.
Ο Δήμαρχος Βοΐου Δημήτριος Λαμπρόπουλος έδωσε το παρόν και ευχαρίστησε όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν στη δράση.
Ο σεβασμός προς το περιβάλλον αποτελεί δείγμα Πολιτισμού και Παιδείας. Η καθαριότητα και η προστασία του περιβάλλοντος είναι κοινωνικά αγαθά και επιτυγχάνονται με την συνεχή συνεργασία πολιτών – κατοίκων και του Δήμου.

Μοιραστείτε την είδηση