Με κοινό ψηφοδέλτιο και αέρα ανανέωσης οι εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης- Επικεφαλής ο Σάκης Δραγατσίκας

2 Min Read

Με ένα κοινό ψηφοδέλτιο, ώστε να στείλουν το μήνυμα της ενότητας, θα οδηγηθούν την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου στις κάλπες οι έμποροι της Κοζάνης, με στόχο την ανανέωση των εκπροσώπων τους στη διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου και στην Εθνική Συνομοσπονδία (ΕΣΕΕ).
Επικεφαλής του ψηφοδελτίου και μοναδικός υποψήφιος θα είναι ο Σάκης Δραγατσίκας, ενώ το ψηφοδέλτιο που έχει «αέρα» ανανέωσης αποτελείται από νέους κυρίως ανθρώπους όπως ο Θωμάς Γκατζόφλιας, ο Θανάσης Καραδήμος, η Μαρία Μουτάκη, η Βάια Μπασδέκη, ο Θανάσης Σβώλης και η Έλλη Φωτιάδου.
Ο εμπορικός κόσμος είναι ενωμένος σύμφωνα με τον υποψήφιο πρόεδρο Σάκη Δραγατσίκα με μοναδικό στόχο το καλό της αγοράς.
Για την ΕΣΕΕ, σε ένα ψηφοδέλτιο που συνδυάζει την εμπειρία και την ανανέωση, υποψήφιοι είναι οι Δημήτρης Αθανασιάδης, Σάκης Δραγατσίκας, Σάκης Μπαγκατζούνης, Χρήστος Νιόπλιας, Μαρία Μουτάκη, Γιάννης Νατσιόπουλος, Μιχάλης Πούλιος, Ασπασία Πρωϊτση, Κώστας Δούρβας, Γιάννης Γκατζόφλιας. Για την Εξελεγκτική Επιτροπή υποψήφιοι θα είναι οι Κώστας Μαρκόπουλος, Νικόλαος Μπασιάς και Γιάννης Τσιομπάνος.
Οι εκλογές θα γίνουν την Παρασκευή από τις 9 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης (Ν. Δελιαλή 6). Δικαίωμα ψήφου έχουν τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου, ενώ οι συμμετέχοντες καλούνται να προσέλθουν στην εκλογική διαδικασία με την ταυτότητά τους.

Μοιραστείτε την είδηση