Με λογοτεχνικό περίπατο στα βιβλιοπωλεία της Κοζάνης συνεχίστηκαν οι εκδηλώσεις για τα εγκαίνια του νέου κτιρίου της Κοβεντάρειου Δημοτικής Βιβλιοθήκη

1 Min Read

Λογοτεχνικός περίπατος στα βιβλιοπωλεία της Κοζάνης, στο πλαίσιο των  εκδηλώσεων για τα εγκαίνια του νέου κτιρίου της Κοβεντάρειου Δημοτικής Βιβλιοθήκης, με τη  συμμετοχή του Δηπεθε Κοζανης και της Θεατρικής του Ομάδας “H ΠOΛH ΣTH  ΣKHNH” να διαβάζει κείμενα!
Επιμέλεια Κειμένων: Γιώργος Δελιόπουλος, συγγραφέας, φιλόλογος,  αρχαιολόγος.
Διαβάσαν οι: Aλεξία Αντωνιάδου, Φωτεινή Γούλκα, Φώφη Ζαγορίτου, Σόνια  Kούτσιανου, Bάια Λαμπροπούλου, Tάνια Πάκου, Bάσω Παπαθανασίου, Xάρης  Σισμανίδης.

Βιβλιοπωλείο Πάπυρος:”Στου βιβλιοπωλείου τη γωνιά παραμύθι αρχινά” (για παιδιά 3-5 ετών) Διάβασαν η Σόνια Κούτσιανου και η Τάνια Πάκου.

- Advertisement -

Βιβλιοπωλείο Αθανασιάδης: “Ήρθε η ώρα που λαλεί το γλυκόλαλο πουλί” (για παιδιά από 5-10 ετών). Διάβασαν η Φωτεινή Γούλκα και η Βάια  Λαμπροπούλου. Στο ακορντεόν η Δέσποινα Νταβατζή.

Βιβλιοπωλείο Στοά: “Ανά τας οδούς και τας ρίμας της Κοζάνης: Ένα  λογοτεχνικό ταξίδι στην Ιστορία της πόλης” Διάβασαν η Φώφη Ζαγορίτου και  η Βάσω Παπαθανασίου.

Βιβλιοπωλείο Συνεταιριστικό: “Ας γελάσω: Μια ιστορία αμαρτίας και αγιοσύνης του Μ. Καραγάτση”. Διάβασαν η Αλεξία Αντωνιάδου και ο Χάρης Σισμανίδης.

Βιβλιοπωλείο Public: “8 σύγχρονες λογοτεχνικές φωνές της Κοζάνης”.
Διάβασαν τα μέλη της θεατρικής ομάδας του Δηπεθε Κοζάνης “Η πόλη στη σκηνή” Αλεξία Αντωνιάδου, Φωτεινή Γούλκα, Φώφη Ζαγορίτου, Σόνια Κούτσιανου, Βάια Λαμπροπούλου, Τάνια Πάκου, Βάσω Παπαθανασίου, Χάρης
Σισμανίδης.

Μοιραστείτε την είδηση