Με οχήματα ενισχύθηκε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας

2 Min Read

Τα πρώτα από τα 27 συνολικά Nissan Qashqai παρέλαβε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας χθες, τα οποία θα εξυπηρετήσουν τις υπηρεσίες της.
Από αυτά έξι παρέλαβε η Διεύθυνση Αστυνομίας Κοζάνης, από οκτώ η Καστοριά και η Φλώρινα και πέντε τα Γρεβενά.
Επίκειται, επίσης, η παραλαβή τεσσάρων οχημάτων τύπου Σιτροέν Τζάμπερ που θα διατεθούν από δύο σε Καστοριά και Φλώρινα και άλλων δύο οχημάτων τύπου Ιβέκο 20 θέσεων από ένα για Καστοριά και Φλώρινα.
Η αγορά των οχημάτων έγινε με την συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Περιφερειακού Ταμείου και του Τομέα Συνόρων και Θεωρήσεων του Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας.
Όπως τονίστηκε «καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την ενίσυχη της αστυνομίας με υλικοτεχνικό εξοπλισμό, όπως ραντάρ, αλεξίσφαιρα, με στόχο την αποτροπή της εγκληματικότητας».

Επιπλέον, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο της αναζήτησης πηγών και πόρων, αναζητά ενισχύθηκε και με 12 οχήματα που προήλθαν από κατάσχεση.
«Με τα νέα οχήματα που θα τεθούν στη διάθεση των υπηρεσιών θα ενισχυθεί περαιτέρω το αίσθημα ασφάλειας» ανέφερε ο Αστυνομικός Διευθυντής Κοζάνης Σπύρος Διόγκαρης.
Σύμφωνα με τον κ. Διόγκαρη τα έξι οχήματα τύπου Νισάν που παρέλαβε η διεύθυνση θα δοθούν από δύο σε Κοζάνη και Εορδαία και από ένα σε Βόιο και Σέρβια-Βελβεντό.

- Advertisement -

Όπως είπε ο κ. Διόγκαρης εντός Απριλίου θα παραληφθούν και άλλα δέκα περιπολικά τύπου Ρενό 308 και ένα βαν μεταφοράς προσωπικού, όπως και ραντάρ φορητά, αλεξίσφαιρα, κράνη και γιλέκα τροχαίας.

Μοιραστείτε την είδηση