Με τα μάτια στραμμένα στο Παρίσι αναχώρησε ο Απόστολος Τεληκωστόγλου

2 Min Read

Αναχώρησε για την πρώτη διεθνή διοργάνωση του 2022 ο Απόστολος Τεληκωστόγλου η οποία θα γίνει στο Δυρράχιο της Αλβανίας όπου και φιλοξενείται το πρωτάθλημα   7° President Cup Taekwondo υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό και βαθμολογούμενο από την Παγκόσμια Ομοσπονδία. Η συγκεκριμένη διοργάνωση δίνει έξτρα βαθμούς στους αθλητές που συμμετέχουν και διακρίνονται, πέραν των 40 βαθμών που μπορεί να πάρει ένα αθλητής σε όλη την διάρκεια του έτους από πρωταθλήματα G2.

- Advertisement -

Στόχος του αθλητή και ο προγραμματισμός του για τα επόμενα δύο χρόνια είναι μέχρι τα τέλη του 2023, να βρίσκεται στην υψηλότερη θέση διεκδικώντας βαθμούς από διοργανώσεις, ώστε να μπορέσει να βρεθεί στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του πλανήτη, στην Ολυμπιάδα που θα γίνει στο Παρίσι, χωρίς πρόκριση, αλλά με την βαθμολογία του.

Η σημερινή κατάταξη, για τον μήνα Φεβρουάριο 2022 στην λίστα των -80 kg είναι η εξής :

1) Στην  6η θέση στο παγκόσμιο ranking

2)Στην 10η θέση στο Ολυμπιακό ranking

Το επόμενο διάστημα η παγκόσμια ομοσπονδία θα ανακοινώσει μέχρι ποια βαθμολογία από το Ολυμπιακό ranking παίρνουν απευθείας εισιτήριο.

Το Δ.Σ της Μακεδονικής Δύναμης, οι προπονητές και οι συναθλητές του Απόστολου του εύχονται καλή επιτυχία στο μαγικό ταξίδι του προς την Ολυμπιάδα.

 

 

 

Μοιραστείτε την είδηση