Με τέσσερα μετάλλια γύρισαν οι αθλητές του Ν.Ο.Κ.

1 Min Read

Με δύο αθλητές στην εθνική ομάδα ο Ναυτικός Όμιλος Κοζάνης

Στη διεθνή ρεγκάτα του Πιεντιλουκου της Ιταλίας, που διεξήχθη στις 23 με 24 Μαρτίου, συμμετείχε η εθνική ομάδα κωπηλασίας με 21 αθλητές. Η Εθνική ομάδα αναδείχθηκε δεύτερη πολυνίκης ομάδα, κατακτώντας συνολικά δεκατέσσερα μετάλλια εκ των οποίων τα οκτώ ήταν χρυσά, τα τέσσερα ασημένια και τα δύο χάλκινα. Ο Ναυτικός Όμιλος Κοζάνης εκπροσωπήθηκε στην αποστολή της Εθνικής ομάδας, με δυο αθλητές του, κατακτώντας τέσσερα μετάλλια.

Ο Παναγιώτης Μακρυγιάννης, με δύο πρώτες νίκες, κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια αγωνιζόμενος την πρώτη μέρα στο «μονό σκιφ» εφήβων και τη δεύτερη μέρα στο «διπλό σκιφ» εφήβων με τον συναθλητή του Νικόλαο Χωλόπουλο, από το Ναυτικό Όμιλο Μαυροχωρίου.

Η Γαβριέλα Λιόλιου τερμάτισε τρίτη και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, την πρώτη μέρα στο αγώνισμα «μονό σκιφ» νεανίδων και αναδείχθηκε πρώτη κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο, τη δεύτερη μέρα στο αγώνισμα «διπλό σκιφ» νεανίδων με την αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης, Βαρβάρα Λυκομήτρου.

Η διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης συγχαίρει τους αθλητές και τις αθλήτριες του για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις, καθώς και τους προπονητές της Εθνικής ομάδας αλλά και του ομίλου. 

Μοιραστείτε την είδηση