Μέχρι τις 5 το απόγευμα της Πέμπτης κλειστή η Γέφυρα Σερβίων για όλα τα οχήματα

2 Min Read

Από τις 5 και μετά ανοίγει για τα οχήματα κάτω των 3,5 τόνων

Μέχρι τις 5 το απόγευμα της Πέμπτης παρατείνονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις απαγόρευσης κυκλοφορίας παντός τύπου οχημάτων στη Γέφυρα των Σερβίων, ενώ μετά την ώρα αυτή επανέρχονται οι πρότερες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που απαγορεύουν την κυκλοφορία των φορτηγών άνω των 3.5 τόνων στη Γέφυρα, σύμφωνα με απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης.

- Advertisement -

Από τις 5 και μετά θα επιτρέπεται η κίνηση πάνω στη Γέφυρα για όλα τα οχήματα κάτω των 3,5 τόνων.

Οι ρυθμίσεις είναι αποτέλεσμα των δοκιμαστικών φορτώσεων σε όλους τους προβόλους της Υψηλής Γέφυρας Σερβίων που βρίσκεται στην Εθνική Οδό Κοζάνης-Λάρισας.

Όσοι, λοιπόν, κινούνται από και προς Λάρισα πρέπει να ακολουθήσουν τις παρακάτω διαδρομές ανάλογα με το βάρος των οχημάτων τους.

 Από Αθήνα, Λάρισα κ.τ.λ., για Κοζάνη μέσω του αυτοκινητοδρόμου (Ε92) για Τρίκαλα-Καλαμπάκα, Εθνική Οδός Τρικάλων–Γρεβενών, Εγνατία Οδός προς Κοζάνη και αντιστρόφως.

Από Αθήνα, Λάρισα κ.τ.λ., για Κοζάνη μέσω της Εθνικής Οδού Λάρισας – Κοζάνης, Ελασσόνας, Δεσκάτης, Γρεβενών, Εγνατίας Οδού για Κοζάνη και αντιστρόφως.

Από Αθήνα, Λάρισα κ.τ.λ., για Κοζάνη μέσω ΠΑΘΕ, (Αθήνα – Θεσσαλονίκη) και από κόμβο με Εγνατία Οδό (Ανισόπεδο Κόμβο Κλειδιού) προς Βέροια και Κοζάνη και αντιστρόφως.

Τα οχήματα με μέγιστο ύψος τεσσάρων μέτρων, από το 30ο χλμ. της Ε.Ο. Κοζάνης-Λάρισας (διασταύρωση Αυλών)-Αυλές-Γούλες-Ρύμνιο και αντιστρόφως.

Από Αθήνα, Λάρισα για Κοζάνη, μέσω της διασταύρωσης Τριγωνικού (39ο χλμ. της Ε.Ο. Κοζάνης-Λάρισας)-Ρύμνιο-Γέφυρα Ρυμνίου.

Οι οδηγοί όλων των οχημάτων που κινούνται στην Επαρχιακή Οδό Κοζάνης-Ρυμνίου και αντιστρόφως, μπορούν να επιλέγουν τις παρακάτω διαδρομές:

Επαρχιακή Οδός Ρυμνίου–Αιανής, Αιανή-Δημοτική Οδός Αγίου Αθανασίου, Δημοτική Οδός  Αιανού,  Επαρχιακή  Οδός  Κοζάνης-Αιανής-Κυκλικός  Κόμβος εισόδου πόλεως Κοζάνης- Βατερό- Ενωτική Οδός ή Εγνατία Οδός και αντιστρόφως.

Επαρχιακή οδός Ρυμνίου-Αιανής-υπό χαρακτηρισμό οδικό δίκτυο Ρύμνιο-Καισαρειά- Διασταύρωση Καρυδίτσας και αντιστρόφως.

Επαρχιακή οδός Ρυμνίου-Αιανής-υπό χαρακτηρισμό οδικό δίκτυο Ρύμνιο-Καισαρειά-Επαρχιακή Οδό Σπάρτου-Διασταύρωσης Βαθυλάκκου (13ο χλμ. Ε.Ο. Κοζάνης-Λάρισας) και αντιστρόφως.

Μοιραστείτε την είδηση