Μια ξεχωριστή παράσταση αφιερωμένη στον έρωτα πρόσφεραν οι «Ταξιδευτές του Θεάτρου»

1 Min Read


Μια ξεχωριστή θεατρική παράσταση αφιερωμένη στον έρωτα και σε όλα του τα στοιχεία βγαλμένη μέσα από ποίηση παρουσίασε η θεατρική ομάδα “Ταξιδευτές του Θεάτρου” το βράδυ της Τετάρτης και της Πέμπτης στην παλιά αποθήκη του ΟΣΕ.
Δύο ερωτικά ποιήματα, το Άσμα Ασμάτων του Σολομώντα και το Άσμα του Κωνσταντίνου και της Ιωάννας του Τάκη Σινόπουλου συνομίλησαν και έφεραν κοντά δύο διαφορετικές εποχές.
«Η ποίηση προσφέρεται για δραματοποίηση μέσα από δυνατές εικόνες και ο έρωτα αντικατοπτρίζει την εποχή» ανέφερε η υπεύθυνη της ομάδας Γιάννα Γκουτζιαμάνη.
Στο Άσμα Ασμάτων υμνείται ο έρωτας σε ποικίλους τόνους με ζωηρές αλλά και τολμηρές αναφορές, ενώ από την άλλη το Άσμα της Ιωάννας και του Κωνσταντίνου είναι ένας ύμνος στο άπιαστο του έρωτα, στο αδύνατο της ευτυχίας, στην άβυσσο της ψυχής.
Την ομάδα αποτελούν έφηβοι που ζουν το κείμενο βαθιά, όπως δήλωσε η Άννα Μαρία Κότση, μέλος της ομάδας. «Μέσα από την παράσταση περνούν μηνύματα της σύγχρονης κοινωνίας» τόνισε με τη σειρά του ο Δημήτρης Κουλίδης, ενώ ο Νίκος Λιάκος αναφέρθηκε στη ζωή μέσα από το θέατρο.
Σωκράτης Μουτίδης

Μοιραστείτε την είδηση