Μπήκε στα βάσανα ο Μακεδονικός Κοζάνης

3 Min Read


Με ενισχυμένο ρόστερ διάθεση για δουλειά και στόχο μια καλή πορεία, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 30/7 το απόγευμα η πρώτη συγκέντρωση του Μακεδονικού, στη Νέα Νικόπολη.

Σύσσωμη η διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο υποδέχτηκαν παλαιούς και νέους παίκτες, με την ελπίδα να πετύχουν τους στόχους τους και να έχουν μία άκρως επιτυχημένη χρονιά. Δύο παλαιοί ποδοσφαιριστές του Μακεδονικού θα είναι οι συνδετικοί κρίκοι διοίκησης ποδοσφαιριστών, ο ήδη γενικός αρχηγός Σάκης Μαμάτσιος και ο Κώστας Μόσχος.

Η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν έγινε μέσα σε εξαιρετικό κλίμα, παρουσία των νέων προσθηκών που πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση με τη νέα τους ομάδα.

Στην πρεμιέρα βρέθηκαν τα νέα αποκτήματα

Ζηνόβιος Σταύρος, Μακροβασίλης Παντελής, Μαλούτας Παναγιώτης, Καζαντζίδης Μανώλης, Χατζηζήσης Δημήτρης, Βλάχος Κοσμάς αλλά και οι μικροί από την Κοζάνη 2004 Ατματζίδης Νίκος, Στεφανίδης Στέφανος, Βατζήκας Άρης.

Στη “πρώτη” πήρε μέρος και ο Ισάν Ντουρμίσι ο οποίος βρίσκεται μισό βήμα πριν την μεταγραφή του στον Μακεδονικό. Η ομάδα του ΑΕΠ Καραγιαννίων είναι πολύ κοντά στο να συναινέσει στη μεταγραφή του στους “κυανόλευκους”.

Ευχάριστη έκπληξη η παρουσία του τερματοφύλακα Δημήτρη Βαρυτιμίδη ο οποίος βρίσκεται στην Κοζάνη για διακοπές . Ο έμπειρος πορτιέρο κάνει το μεταπτυχιακό του στη Σουηδία και θα προπονείται στον Μακεδονικό έως τα τέλη Αυγούστου.

Εξάλλου οι αδυναμίες δε κρύβονται!

Την προπόνηση παρακολούθησε και ο Βαγγέλης Ζιάμπρας παίκτης πλέον του Ατρόμητου Αθηνών (μεταγράφηκε από τον Μακεδονικό τον περασμένο Δεκέμβριο).

Απουσίαζαν δικαιολογημένα ο Δημήτρης Λάμπρου, ο Παύλος Θωμαΐδης, ο Ιάκωβος Γεωργιάδης, ο Ελιντόν Λέκκα και ο Αποστόλης Γοδενόπουλος (νέα μεταγραφή).

Άπαντες δήλωσαν πως είναι πανέτοιμοι να αντεπεξέλθουν στο δυνατό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.

Τονίστηκε από διοίκηση και προπονητή , πως η ομάδα έχει ενισχυθεί, διαθέτει παίκτες με εμπειρία και παραστάσεις από ανώτερες κατηγορίες, αλλά και νεαρούς με πλούσιο ταλέντο!

Λίγα μετρημένα λόγια, από τον πρόεδρο και τον κόουτς, η παραμονή του περσινού κορμού και οι σωστές κινήσεις στις μεταγραφές του καλοκαιριού, συνθέτουν το παζλ του σημερινού Μακεδονικού που φιλοδοξεί να έχει μια καλή χρονιά στη δύσκολη και με πολλές απαιτήσεις, ποδοσφαιρική σεζόν που έρχεται.

Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές “πάτησαν χόρτο” ο κ. Καραθανάσης τους έκανε το καθιερωμένο ζέσταμα με τροχάδην, διατάσεις ενδιάμεσα και μετά χωρίστηκαν σε γκρουπ κι έπαιξαν σε χαλαρούς ρυθμούς οικογενειακό δίτερμα.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν καθημερινά στη Νέα Νικόπολη και μέρα με τη μέρα θα ανεβαίνουν σε ένταση.

Την πρώτη προπόνηση παρακολούθησαν και αρκετοί φίλοι της ομάδας του Μακεδονικού.

Μοιραστείτε την είδηση