Mπουρκίνι

7 Min Read

Η Δύση, ενώπιον της πληθώρας των προβλημάτων της, επιχειρεί με ευφυολογήματα και νεολογισμούς να τα υπερβεί, καθώς αδυνατεί να τα αναλύσει σε βάθος και ασκούμενη στην αυτοκριτική να διορθώσει κάποια από τα τρομακτικά σφάλματά της.

Μετά τις τρομοκρατικές ενέργειες φανατικών ισλαμιστών στο ευρωπαϊκό έδαφος και ενώ εντείνεται και εδραιώνεται η αίσθηση των πολιτών ότι οι κυβερνήσεις δεν είναι σε θέση να εγγυηθούν την ασφάλειά τους, αυτές λαμβάνουν μέτρα, τα οποία τις εξευτελίζουν ακόμη περισσότερο, καθώς δεν είναι δυνατόν να εφαρμοστούν. Κατά το απερχόμενο θέρος την κοινή γνώμη, αλλά και την κυβέρνηση της Γαλλίας απασχόλησε ένας νεολογισμός: Μπουρκίνι. Συντίθεται από τη μπούρκα, αρχαία ασσυριακή λέξη που υποδηλώνει την πλήρη κάλυψη της κεφαλής της γυναίκας, και την κατάληξη –ινι, κατά το ανάλογο της λέξης μπικίνι. Αλλά το μπικίνι είναι τοπωνύμιο. Πρόκειται για νησί του συμπλέγματος Μάρσαλ του Ειρηνικού ωκεανού, στο οποίο οι Αμερικανοί διενήργησαν κατά το διάστημα 1946-1958 εξήντα εφτά πυρηνικές δοκιμές βομβών υδρογόνου, αφού εξανάγκασαν τους κατοίκους του να μετακινηθούν σε άλλο νησί σε απόσταση 125 μιλίων. Ήδη είχε αρχίσει ο ψυχρός πόλεμος και οι «υπέρμαχοι» της ελευθερίας Αμερικανοί έδειχναν πόσο τους είχαν συνετίσει οι ολέθριες επιπτώσεις από τη ρίψη των δύο ατομικών βομβών στην Ιαπωνία! Οι συνέπειες των δοκιμών επεκτάθηκαν λόγω των ανέμων μολύνοντας με την ακτινοβολία περισσότερα από 7.000 τετραγωνικά μίλια στον Ειρηνικό Ωκεανό και το νέφος από την έκρηξη έφτασε μέχρι την Αυστραλία, την Ινδία και την Ιαπωνία. Τον καιρό εκείνο εμφανίστηκε στο στερέωμα της δυτικής μόδας προκλητικό ένδυμα (μαγιό) θαλασσίων λουτρών για γυναίκες, που αποτελείτο από δύο τεμάχια καλύπτοντα μικρά μόνο μέρη του σώματος. Ήταν η αρχική έκρηξη πανσεξουαλισμού στη Δύση. Κάποιος Γάλλος έδωσε στο όνομα αυτού του ενδύματος μπικίνι, επειδή εκεί συντελούνταν κατά καιρούς εκρήξεις και ακριβώς επειδή το θεώρησε εκρηκτικό. Δεν τον ενδιέφερε το αν οι εκρήξεις στον Ειρηνικό συντελούσαν στην προσβολή από ραδιενέργεια των ιθαγενών ούτε βέβαια και θεωρούσε κακή την προσβολή των δυτικών κοινωνιών από τον πανσεξουαλισμό!

- Advertisement -

Η γυναίκα στη Δύση πλήρως στις ορέξεις του άνδρα, αν και καυχάται για την απελευθέρωσή της. Αποτελεί σκεύος ηδονής χωρίς υπόληψη, παρά τα διατυμπανιζόμενα από τις γυναικείες οργανώσεις. Σε κάθε διαφήμιση έχει κατασταθεί απαραίτητη η προβολή ημίγυμνης γυναίκας. Οι σχεδιαστές μόδας επιχειρούν συστηματικά την περαιτέρω εκγύμνωσή της. Διεφθαρμένοι στο έπακρο προαγωγοί εκθέτουν ως πραμάτεια σε βιτρίνες ημίγυμνες πόρνες. Και ενώ συμβαίνουν αυτά στη Δύση, στο διαδίκτυο κυκλοφορούν ευρέως φωτογραφίες, συνοδευόμενες από ειρωνικά σχόλια, πλήρως καλυπτομένων μουσουλμανίδων, τις οποίες οι «απελευθερωμένοι» δυτικοί οικτείρουν, επειδή αποδέχονται την ανελευθερία τους.

Το μπουρκίνι δεν είναι εφεύρεση εφετινή. Οι μουσουλμάνες γυναίκες το έφεραν στα θαλάσσια λουτρά από τότε που εγκαταστάθηκαν στις χώρες της Δύσης. Και φυσικά δεν ενοχλούσε, καθώς εθεωρείτο αυτό δικαίωμα σε περιοχή, στην οποία επικρατούσε ο πλήρης σεβασμός της επιλογής. Όταν, προ ετών, το ισλάμ άρχισε να δείχνει τη δύναμή του στη Γαλλία, την πρώτη χώρα που πληρώνει για τα εγκλήματά της ως αποικιοκρατική δύναμη, η Βουλή έλαβε την απόφαση να απαγορεύσει τη μανδήλα στους δημόσιους χώρους (σχολεία, δικαστήρια, υπηρεσίες). Δεν γνωρίζουμε, αν το μέτρο απέδωσε ή αν στη συνέχεια ο νόμος κατέπεσε σε αδράνεια μπροστά στην αποφασιστικότητα των μουσουλμάνων να υπερασπιστούν τα δικαιώματά τους. Κατά τους τελευταίους μήνες η τρομοκρατική δράση των φανατικών μουσουλμάνων στο γαλλικό έδαφος έλαβε εκρηκτικές διαστάσεις. Τώρα οι κρατούντες έχουν πλέον διαπιστώσει ότι το ιδεολόγημα περί πολυπολιτισμικών κοινωνιών, με το οποίο εξέθρεψαν επί μισό αιώνα τον γαλλικό λαό ήταν χίμαιρα. Τώρα τρέμουν, όχι γιατί κινδυνεύει η πατρίδα τους, αλλά επειδή οι δυνάμεις του ολοκληρωτισμού αποκομίζουν κομματικά οφέλη. Μετά τα τελευταία συμβάντα η κυβέρνηση αποφάσισε να λάβει «αυστηρότερα» μέτρα κατά των μουσουλμανίδων απαγορεύοντας το μπουρκίνι στις γαλλικές ακτές! Φυσικά επιτρέπεται το μονοκίνι, νεολογισμός με τον οποίο δηλώνεται το ακάλυπτο στήθος, και το ακίνι, νεολογισμός δικός μου, για τον χαρακτηρισμό της πλήρους γυμνότητας στις παραλίες, ευτυχώς, μόνο γυμνιστών, παραλίες, που ήταν τσιφλίκια των προγόνων τους! Ο πολύ λίγος, συναγωνιζόμενος στο ολίγιστον τον πρόεδρο της χώρας του, Γάλλος πρωθυπουργός είχε δηλώσει στο παρελθόν: «Αν αποδείξουμε ότι το ισλάμ, υπό όλες του τις μορφές, είναι συμβατό με τη δημοκρατία, τη λαϊκότητα (γνώρισμα της Γαλλίας, όπου επικρατεί ο πλήρης διαχωρισμός κράτους-θρησκείας), την ισότητα ανδρών γυναικών, θα κερδίσουμε μείζονα ιδεολογική μάχη»! Τώρα, βλέποντας τη μάχη να χάνεται κραυγάζει: «Το μπουρκίνι είναι εργαλείο υποδούλωσης των γυναικών. Το να απαρνείσαι το μπουρκίνι δεν σημαίνει ότι θέτεις εν αμφιβόλω μία ατομική ελευθερία».

Οι μουσουλμάνοι δεν είναι αφελείς ούτε ξένοι πλέον ούτε χωρίς γνώση των δικαιωμάτων τους. Προσέφυγαν ευθύς αμέσως στο Συμβούλιο της Επικρατείας καταγγέλοντας το μέτρο για συγκεκριμένη ακτή και επιτυγχάνοντας απόφαση υπέρ αυτών, καθώς το δικαστήριο έκρινε ότι το μέτρο συνιστά σοβαρή παραβίαση θεμελιωδών ατομικών ελευθεριών. Ήδη εξασφάλισαν το δεδικασμένο, οπότε αναμένεται να κερδίσουν την οποιαδήποτε ανάλογη προσφυγή. Πέραν αυτού ανήρτησαν στο διαδίκτυο φωτογραφία ρωμαιοκαθολικών μοναζουσών, οι οποίες είχαν εισέλθει στη θάλασσα χωρίς να γδυθούν. Στη Δύση ο κοινωνικός χαρακτήρας του μοναχισμού επιτρέπει ενέργειες, που θεωρούνται απαράδεκτες από τον ορθόδοξο μοναχισμό.

ΟΙ δήμαρχοι, ιδιαίρετα του ευαισθήτου Νότου, λόγω της ισχυρής μουσουλμανικής κοινότητας και του τουριστικού ενδιαφέροντος, δηλώνουν αποφασισμένοι να διατηρήσουν σε ισχύ το μέτρο και να επιβάλλουν πρόστιμα στις νόμιμες «παραβάτιδες». Αλλά και οι μουσουλμάνοι δεν έμειναν άπραγοι. Οργάνωσαν ταμείο, από τα έσοδα του οποίου θα καλύπτονται τα πρόστιμα!

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή καλά κρατεί, παρά το ότι μετέχουν πλέον στις επιχειρήσεις κατά του στρατού των δολοφόνων, που εξέθρεψε η Δύση, και Γάλλοι. Η ροή των προσφύγων συνεχίζεται, ο Ερντογάν, πληγωμένο θηρίο πλέον, είναι έτοιμος να τορπιλίσει τη συμφωνία με την ΕΕ για το προσφυγικό και εμείς έτοιμοι να δημοπρατήσουμε το πρώτο τέμενος με δημόσια δαπάνη, ενώ επιδιώκεται αποσιώπηση της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί σε κάποια νησιά υποδοχής προσφύγων και μεταναστών! Αντιγράφουμε δουλικά τη Δύση και πορευόμαστε στο δρόμο της κατάρρευσης! Εμείς όμως ως θύματα των αφρόνων ηγετών μας, καθώς ως λαός δεν υπήρξαμε ποτέ αλαζόνες και υπερφίαλοι, αλλά απεναντίας σταθήκαμε με συμπάθεια απέναντι στους δοκιμαζόμενους αδελφούς μας.

Ποιος άραγε θα στεφθεί μακροπρόθεσμα νικητής;

«ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ»

Μοιραστείτε την είδηση