Νέα αναβολή για τη Δευτέρα στην έκδοση της απόφασης της έφεσης του Μακεδονικού

2 Min Read

Νέα αναβολή δόθηκε χθες στην έκδοση της απόφασης της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ, αναφορικά με την έφεση που έχει καταθέσει ο Μακεδονικός στην πρωτόδικη απόφαση που έκρινε την ένσταση που υπέβαλε για τον περιβόητο αγώνα με τη Λευκίμμη.

Η συνεδρίαση διακόπηκε χθες για μια ακόμη φορά και μετατέθηκε για τη Δευτέρα, οπότε καλώς εχόντων των πραγμάτων θα έχουμε την τελική απόφαση.

Η νέα αναβολή εξαντλεί την υπομονή των ομάδων που αναμένουν την απόφαση αυτή, προκειμένου να ξεκινήσουν με τους αγώνες μπαράζ που θα αναδείξουν και αυτούς που θα συνεχίσουν στη Β’ Εθνική. Μεταξύ των ομάδων αυτών είναι και η Κοζάνη.

Να σημειωθεί ότι οι παίκτες των οκτώ ομάδων προσπαθούν να μείνουν σε φόρμα κάνοντας προπονήσεις και διοργανώνοντας φιλικά παιχνίδια.

Παραμένει, λοιπόν, άγνωστο το πότε θα αρχίσουν οι αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Super League 2 παραμένει άγνωστο. Η σέντρα υπολογιζόταν για την ερχόμενη Τετάρτη, αλλά κάτι τέτοιο φαντάζει πλέον δύσκολο καθώς αν τελικά βγει η τελική απόφαση τη Δευτέρα, οι ομάδες έχουν το δικαίωμα να προσφύγουν στο Ευρωπαϊκό Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο, κάτι το οποίο μπορεί να προκαλέσει επιπλέον καθυστέρηση.

Σύμφωνα πάντως με τη σχετική νομοθεσία, αν μια υπόθεση τελεσιδικήσει εντός συνόρων, η ΕΠΟ μπορεί να προχωρήσει σε ορισμούς ημερομηνιών έναρξης αγώνων, διαιτητών κ.ο.κ.

Το ερώτημα είναι το πότε επιτέλους θα τελεσιδικήσει η συγκεκριμένη απόφαση.

Θένια Βασιλειάδου www.xronos-kozanis.gr

Μοιραστείτε την είδηση