Νέα απάντηση του Χάρη Βαρδάκα στην ανακοίνωση του Δήμου Κοζάνης για το Open Mall

1 Min Read

Δυστυχώς ο Δήμος παραπλανά και παραπληροφορεί τον κόσμο. Κύριοι του Δήμου δεν σέβεστε την αλήθεια και μας απογοητεύετε! Κρίμα! Όσα γράφετε δεν έχουν σχέση με όσα ελέχθησαν στις 27-7-2018 στο Κοβεντάρειο στη συγκέντρωση με τους εμπόρους.
Δεν καταθέσατε κανένα προσχέδιο καμιά προμελέτη αρκεσθήκατε σε απόλυτες αοριστίες και μας έδειχνε ο σύμβουλος που εσείς προσλάβατε και εσείς έχετε το 100% της ευθύνης της μελέτης φωτογραφίες πχ της Times Square της Ν. Υόρκης άσχετες με της Κοζάνης τα δεδομένα.
Αλήθεια τι θα υποβάλλετε στις 24 Σεπτεμβρίου; Δεν πρέπει πρώτα να δουν τις προμελέτες οι έμποροι και μετά να δηλώσουν συμμετοχή; Εσείς μας καλέσατε να δηλώσουμε συμμετοχή στα τυφλά και να σας εξουσιοδοτήσουμε εν λευκώ.
Οι ερωτήσεις των εμπόρων δεν απαντήθηκαν καθόλου. Υπήρξαν 100 μάρτυρες να το βεβαιώσουν.
Ποιές είναι οι σειρήνες της παραπληροφόρησης που γράφετε και ποιές ανακρίβειες είπαμε και ποιές οι ανυπόστατες κατηγορίες; Ονομάστε τις με σαφήνεια. Σας παρακαλούμε και σας προκαλούμε. Περιμέναμε μια άλλη ποιότητα πολιτικής αλλά εσείς μιμείσθε τους παλαιοκομματικούς. Η ευθύνη είναι 100% του δήμου γιατί δεν έφερε προσχέδια και προμελέτη. Αυτή είναι η αλήθεια.

Μοιραστείτε την είδηση