Νέα άτυπη τριμελή επιτροπή Φανών εξέλεξαν οι Φανοί της πόλης-Στόχος οι επαφές με τον Δήμο για την καλύτερη διοργάνωση της Αποκριάς

1 Min Read

Νέα τριμελή επιτροπή, η οποία θα είναι αρμόδια να συζητά με φορείς και αυτοδιοίκηση για θέματα που άπτονται της Κοζανίτικης Αποκριάς, εξέλεξαν το Σαββατοκύριακο οι εκπρόσωποι των Φανών της Κοζάνης. Η συνάντηση έγινε τόσο για να συζητηθούν τα θέματα που απασχολούν τους Φανούς όσο και να για να αντικατασταθούν δυο μέλη της υφιστάμενης επιτροπής (Γιάννης Κοκκαλιάρης και Λευτέρης Βωβός), οι οποίοι όπως όλα δείχνουν θα είναι υποψήφιοι στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η νέα άτυπη επιτροπή θα συναντηθεί το επόμενο διάστημα με τον ΟΑΠΝ για θέματα Αποκριάς και να συζητήσουν το κατά πόσο είναι εφικτό να υλοποιηθούν προτάσεις όπως να ανάψει φανός στην πλατεία την Κυριακή της Μικρής Αποκριάς με συμμετέχοντες όλες τις συνοικίες της πόλης. Μια ακόμη πρόταση που έχει πέσει στο τραπέζι από τους εκπροσώπους των Φανών, είναι η έναρξη της παρέλασης την Κυριακή της Μεγάλης Αποκριάς κατά μια ώρα νωρίτερα (στις 2 το μεσημέρι αντί 3), προκειμένου να υπάρξει περισσότερος χρόνος για ξεκούραση πριν το νυχτερινό γλέντι.

Σωκράτης Μουτίδης

Μοιραστείτε την είδηση