Νεράιδα βαδίζει στον δρόμο της Τουριστικής Ανάπτυξης

2 Min Read

Ενα από τα θέματα που συζητήθηκαν  στο Περιφερειακό Συμβούλιο ήταν η συνέχεια της πρότασης που είχε η προηγούμενη ΠΕ Κοζάνης με Αντιπεριφερειάρχη τον κ. Ιωάννη Σόκουτη, Ενεργειακή και Αισθητική αναβάθμιση των δύο Γεφυρών Σερβίων — Νεράιδας, Ρυμνίου και Λιμανιού Νεράιδας, την οποία υιοθέτησε και υλοποιεί ο σημερινός Αντιπεριφερειάρχης κ. Παναγιώτης Πλακεντάς με την προσθήκη της τοποθέτησης φωτισμού στον δρόμο ανόδου της Νεράιδας.

Πιστεύουμε πως η πρόταση του κ. Αντιπεριφερειάρχη είναι προς την σωστή κατεύθυνση της Τουριστικής Ανάπτυξης της Νεράιδας, αλλά και της περιοχής μας.

Η χρησιμοποίηση των προβολέων νέας τεχνολογίας () με την χρήση προγράμματος ελέγχου αυτών, εκτός από την σημαντική ωφέλεια της εξοικονόμησης ενέργειας, θα αναβαθμίσει αισθητικά την Γέφυρα και την κοινότητα της Νεράιδας, ιδιαίτερα της νυχτερινές ώρες όπου θα εναλλάσσονται οι χρωματισμοί του φωτισμού κάτω από την γέφυρα.

Συμβάλλοντας και εμείς με την βελτίωση της ποιότητας της παροχής των υπηρεσιών στην σίτιση και διαμονή, η Νεράιδα θα πάρει την θέση που της αξίζει στο Τουριστικό Περιβάλλον.

Ευχαριστούμε Δημόσια τους πρώην και νυν Αντιπεριφερειάρχες κ. Ιωάννη Σόκουτη και Παναγιώτη Πλακεντά για τις αξιόλογες τοποθετήσεις τους σχετικά με την Νεράιδα στο χθεσινό Περιφερειακό Συμβούλιο.

Δεν θα παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε το ΤΕΙ Κοζάνης, το οποίο έχει αναλάβει τις μελέτες και τον Καθηγητή κ. Δημήτριο Στημονιάρη.

Ξενοφών Βαΐζογλου

Πρόεδρος Νεράιδας

Μοιραστείτε την είδηση