Νίκος Χαρδαλιάς: Eίμαστε εδώ για να αξιολογήσουμε αν θα συνεχίσει η καραντίνα σε Δραγασιά και Δαμασκηνιά- Οι δηλώσεις Κασαπίδη και Ζευκλή

1 Min Read

Στη Νεάπολη βρίσκεται απο το πρωί της Κυριακής ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιά για συζητήσεις με τον Δήμαρχο Βοίου Χρήστο Ζευκλή  και τον Περιφερειάρχη Γιώργο Κασαπίδη για θέματα που αφορούν στη Δραγασιά και τη Δαμασκηνιά.

Ο κ. Χαρδαλιάς συνοδεύεται από τον  Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Υγείας  κ. Πρεζεράκο, τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας  κ. Παπαγεωργίου, τους δύο Υπαρχηγούς της ΕΛΑΣ και της Πυροσβεστικής αντιστράτηγους Δασκαλάκη και Κλεφτοσπύρο και τον Γενικό Διευθυντή της Γενικής Γραμματείας της Πολιτικής Προστασίας  κ. Θεοδώρου.

- Advertisement -

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο κ. Χαρδαλιάς έθεσε  στο πλευρό του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας  ειδική ομάδα διαχείρισης της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, με επικεφαλής τον Ταγματάρχη στρατιωτικό ιατρό Ευριπίδη Μακρυγιάννη, καθώς και στελέχη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας».

Αυτή την ώρα γίνεται σύσκεψη στην Νεάπολη όπου εξετάζονται όλα τα νέα δεδομένα μετά την νέα απόφαση που παραταθεί η καραντίνα έως τις 6 Απριλίου στα χωρια Δαμασκηνιά  και Δραγασιά Κοζάνης.

Ρεπορταζ Δημήτρης Στραβού

Μοιραστείτε την είδηση