Ο Ε.Ο.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ διοργανώνει την Κυριακή 13.4.2025 εξόρμηση στο Λουτράκι Αριδαίας ( Πόζαρ )

2 Min Read

Με αφετηρία το Άνω Λουτράκι Αριδαίας και την εκκλησία του Αγ. Νικολάου (πάνω από τα ομώνυμα Λουτρά), που βρίσκεται στον κεντρικό χωματόδρομο του εγκαταλειμμένου χωριού, θα κινηθούμε προς τον μοναδικής ομορφιάς καταρράκτη Κουνουπίτσα. Από εκεί θα κινηθούμε προς τα Λουτρά, όπου θα έχουμε χρόνο να απολαύσουμε τα θερμά νερά της πισίνας (οπότε φροντίζουμε να έχουμε μαζί μας τα απαραίτητα, μαγιό, πετσέτα και ότι άλλο χρειάζεται ο καθένας).

Η διάρκεια της ορειβασίας είναι περίπου 3,5 ώρες μετάβαση και επιστροφή. Το μονοπάτι διασχίζει όμορφο δάσος οξιάς και καστανιάς. Η διαδρομή ενδείκνυται και για αρχάριους ορειβάτες.

Πληροφορίες – συμμετοχές στο τηλέφωνο του Αρχηγού: 6946063279 ( Μπηλιώνης Κώστας).

Συγκέντρωση – αναχώρηση από τον χώρο στάθμευσης του Σκλαβενίτη στις 7:30. Η μετακίνηση θα γίνει με το λεωφορείο του ΕΟΣ.

Όροι Συμμετοχής: Οι αναβάσεις γίνονται τηρώντας όλους τους κανόνες ασφάλειας. Οι συμμετέχοντες αποδέχονται το πρόγραμμα, τηρούν την επιλεγμένη διαδρομή και τις οδηγίες του αρχηγού και αναλαμβάνουν ατομικά την ευθύνη της συμμετοχής τους, αποδεχόμενοι τους κινδύνους που ενέχει για την ασφάλειά τους.

Ο αρχηγός της ανάβασης έχει το δικαίωμα να αποκλείσει άτομα που κατά την κρίση του δεν πληρούν τους όρους ασφάλειας (ελλιπής ή ακατάλληλος εξοπλισμός, κακή φυσική κατάσταση, ανυπακοή).

Το πρόγραμμα και η διαδρομή ενδέχεται να τροποποιείται από τον αρχηγό και να προσαρμόζεται στις καιρικές συνθήκες, στην δυναμική της ομάδας και σε άλλους απρόβλεπτους παράγοντες.

Μοιραστείτε την είδηση