Ο Γιώργος Αμανατίδης νέος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας

2 Min Read

«Σήμερα κέρδισαν οι Δυτικομακεδόνες” είπε στις πρώτες του δηλώσεις

Ο Γιώργος Αμανατίδης θα είναι από 1η Ιανουαρίου ο νέος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας. Συγκέντρωσε ποσοστό 56,77% έναντι 43,23% του Γιώργου Κασαπίδη.

- Advertisement -

Λίγο μετά τις 8 το βράδυ ο κ. Αμανατίδης έφτασε στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού όπου έγινε δεκτός με χειροκροτήματα και πανηγυρικό κλίμα.

Ο κ. Αμανατίδης στα πρώτα του λόγια ευχαρίστησε τους Δυτικομακεδόνες για την στήριξη λέγοντας πως “σήμερα κέρδισαν οι Δυτικομακεδόνες”. Ευχαρίστησε τα μέλη του συνδυασμού τους συνεργάτες και την οικογένειά του και κάλεσε τους πάντες σε συνεργασία.

“Σήμερα κέρδισαν οι Δυτικομακεδόνες, κερδίσαμε τα όνειρά μας και όσα επενδύσαμε για τον τόπο μας. Ήμασταν μια ομάδα που πίστεψε ότι ο τόπος μας μπορεί να πάει καλύτερα. Πιστέψαμε ότι οι δυνατότητες των ανθρώπων της είναι περισσότερες και μεγαλύτερες. Δέσαμε τις δυνάμεις μας. Για να έχουμε αποτέλεσμα πρέπει να έχουμε συμμάχους. Συμμαχήσαμε όλοι μαζί από διάφορες περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας. Δώσαμε έμφαση στα καθημερινά και σημασία στα μεγάλα. Δώσαμε το μέλλον τους στους νέους μας. Ζητήσαμε να μας εμπιστευθούν, τους είπαμε μόνο αλήθειες, δώσαμε τη δυνατότητα να είναι συμμέτοχοι σε αυτό που κάναμε. Τελικά είναι μια νίκη όλων των πολίτων της Δυτικής Μακεδονίας. Η Δυτική Μακεδονία έχει μεγάλες και πολλές δυνατότητες. Είναι ο τόπος μας που επενδύσαμε σε αυτόν και τον βάλαμε πάνω από όλα και πρώτα και κύρια θα ασχοληθούμε με τα ζητήματα που τον αφορούν. Η Δυτική Μακεδονία μπορεί να γίνει καλύτερη” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αμανατίδης.

Θένια Βασιλειάδου – www.xronos-kozanis.gr

Μοιραστείτε την είδηση