Ο Πάνος Κεπαπτσόγλου νέος πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας

2 Min Read

Αιχμές για «σκιές τελευταίως στη διαχείριση των πραγμάτων» άφησε ο Χρήστος Ζευκλής

Ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού Πάνος Κεπαπτσόγλου αναλαμβάνει νέος πρόεδρος της Περιφερειακής  Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας μετά την επικράτησή του με 12 ψήφους του Δημάρχου Βοΐου Χρήστου Ζευκλή που έλαβε εννιά ψήφους. Το νέο διοικητικό συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα χθες.

Πριν την ψηφοφορία προηγήθηκαν οι τοποθετήσεις των δύο διεκδικητών της προεδρίας. Στην τοποθέτησή του ο Χρήστος Ζευκλής έκανε κριτική στη λειτουργία του οργάνου την περασμένη τετραετία, λέγοντας πως «το όργανο της ΠΕΔ την περασμένη τετραετία δεν στάθηκε στο ύψος του και δεν βοήθησε τους δήμους”, ενώ αναφέρθηκε στον αγώνα που έχουν να δώσουν αυτή την κρίσιμη περίοδο. Μάλιστα, έκανε λόγο για «σκιές» στη διαχείριση των πραγμάτων, τις οποίες θα αναδείξει το επόμενο διάστημα.

Από την πλευρά του ο νέος πρόεδρος και αντιπρόεδρος της προηγούμενης διοίκησης ανέφερε πως “σε καμιά περίπτωση σαν Αντιπρόεδρος της απερχόμενης διοίκησης δε θα μπορούσα να δεχτώ τέτοιου είδους μομφές. Η ΠΕΔ είναι συνδικαλιστικό όργανο και δεν ασκεί πολιτικές”.

Η δήλωση Κεπαπτσόγλου

Αντιλαμβανόμενος πλήρως το βάρος και την ευθύνη που αναλαμβάνω με την εκλογή μου στην Προεδρεία της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας, θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συναδέλφους δημάρχους και αυτοδιοικητικούς για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.

Είναι σαφές ότι οι μεγάλες προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας απαιτούν αφοσίωση, συνεργασία και κυρίως ένα κοινό όραμα για το μέλλον.

Προτεραιότητά μου θα είναι να διασφαλίσω ότι, όλοι μαζί, θα εργαστούμε ακούραστα για την ανάπτυξη του τόπου μας, βάζοντας πάντα μπροστά το κοινό καλό.

Είμαι βέβαιος πως με τη σύμπραξη όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας, θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων που η σημερινή πραγματικότητα και τα ίδια τα προβλήματα υπαγορεύουν.

Με ενότητα και αποφασιστικότητα, μπορούμε και θα πετύχουμε μεγάλα πράγματα. Μια Δυτική Μακεδονία πιο δυνατή και πιο δίκαιη για τις επόμενες γενιές.

Μοιραστείτε την είδηση