Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κοζάνης “Οι Μακεδνοί” στο 8ο Παιδικό – Εφηβικό Φεστιβάλ Βερδικούσιας

1 Min Read

Στην ορεινή κωμόπολη Βερδικούσια Λάρισας , με τις ξεχωριστές ομορφιές του φυσικού περιβάλλοντος να συνδυάζονται αρμονικά με την ζεστή και παραδοσιακή φιλοξενία των κατοίκων της, βρέθηκε, την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κοζάνης «Οι Μακεδνοί», στο πλαίσιο του 8ου Παιδικού-Εφηβικού Φεστιβάλ.

Στην θέση «ΠΛΑΚΕΣ», με κύρια χαρακτηριστικά την πλούσια και πυκνή βλάστηση και την καταπληκτική θέα, καθώς το ανθρώπινο μάτι φτάνει στην περιοχή του μυθικού Ολύμπου και χάνεται στην απεραντοσύνη του θεσσαλικού κάμπου, 15 χορευτικές ομάδες παρουσίασαν χορούς από διάφορα μέρη της Ελλάδας, συνδυάζοντας το παρόν με το παρελθόν, το τοπικό με το εθνικό και το άτομο με τη συλλογικότητα.

- Advertisement -

Δημιουργία και ταξίδι ο χορός και άριστο παιδαγωγικό μέσο, καθώς καλλιεργεί το σώμα, την ψυχή και τον νου, αποκαλύπτει τα μυστικά που κρύβει η μουσική και προσφέρει πολλαπλά οφέλη στην ψυχοκινητική ανάπτυξη των παιδιών!!

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της όμορφης αυτής εκδήλωσης, στους χοροδιδασκάλους και σε όλα τα παιδιά για το όμορφο και μοναδικό αυτό ταξίδι στο χώρο και στο χρόνο..!!!

Εκ μέρους

του Δ.Σ.

Μοιραστείτε την είδηση