Ο Ξενώνας Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών Δήμου Κοζάνης παρέχει δωρεάν ασφαλή φιλοξενία σε γυναίκες που έχουν υποστεί βία

2 Min Read

Με ανάρτηση στο διαδίκτυο ο Ξενώνας Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών Δήμου Κοζάνης υπενθυμίζει πως παρέχει ΔΩΡΕΑΝ ασφαλή φιλοξενία βραχείας διάρκειας σε γυναίκες που έχουν υποστεί και υφίστανται βία οποιασδήποτε μορφής ΑΛΛΑ ΚΑΙ σε γυναίκες με προβλήματα διαβίωσης-πολλαπλές διακρίσεις (π.χ. άστεγες, άνεργες, μετανάστριες, προσφύγισσες, μονογονείς, ΑμεΑ, φοιτήτριες κ.τ.λ) ακόμη και με τα παιδιά τους, από όλη την Ελλάδα.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Να μετρηθούμε. Πόσες είμαστε; Να μετρηθούμε.

Να μετρηθούμε. Πόσες λείπουν;

Να μετρηθούμε πόσες θα είμαστε αύριο το πρωί. Πόσες θα μας έχουν κάψει; Πόσες θα μας έχουν δολοφονήσει;

Θυμήσου➡️

Μόνο εσύ ξέρεις πότε είναι κατάλληλη στιγμή για το επόμενο βήμα! Όταν νιώσεις έτοιμη, θέλουμε να ξέρεις πως ένα ολοκληρωμένο δίκτυο 65 Δομών είναι δίπλα σου!

🟠Γραμμή SOS 15900

🟠44 Συμβουλευτικα Κέντρα σε όλη τη χώρα

🟠20 Ξενώνες φιλοξενίας γυναικών και των παιδιών τους

🏡Ο Ξενώνας Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών Δήμου Κοζάνης παρέχει ΔΩΡΕΑΝ ασφαλή φιλοξενία βραχείας διάρκειας σε γυναίκες που έχουν υποστεί και υφίστανται βία οποιασδήποτε μορφής ΑΛΛΑ ΚΑΙ σε γυναίκες με προβλήματα διαβίωσης-πολλαπλές διακρίσεις (π.χ. άστεγες, άνεργες, μετανάστριες, προσφύγισσες, μονογονείς, ΑμεΑ, φοιτήτριες κ.τ.λ) ακόμη και με τα παιδιά τους, από όλη την Ελλάδα!

🫂Η διεύθυνση και το τηλέφωνο είναι απόρρητα για λόγους προστασίας.

Αν χρειάζεσαι φιλοξενία & ψυχοκοινωνική υποστήριξη, μπορείς να διασυνδεθείς με τον Ξενώνα Δ. Κοζάνης μέσω των Συμβουλευτικών Κέντρων όλης της χώρας!

Ένα από αυτά, Συμβουλευτικό Κέντρο Κοζάνης τηλέφωνο 24610-49672

Μοιραστείτε την είδηση