Οι εφορευτικές επιτροπές πήγαν… διακοπές

1 Min Read

“Εξαφανισμένες” είναι οι εφορευτικές επιτροπές σε αρκετά εκλογικά κέντρα της Κοζάνης αφού τα μέλη τους δεν προσήλθαν ως όφειλαν. Σε κάποιες περιπτώσεις αντικαταστάθηκαν με πρόθυμους πολίτες αλλά σε κάποιες άλλες αυτό δεν έγινε με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα αυτή την ώρα (13:00) λόγω της χαμηλής ροής ψηφοφόρων αλλά αναμένεται να δημιουργηθούν προβλήματα τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες όταν η ροή αυξηθεί.

Στο εκλογικό κέντρο στο Βαλταδώρειο Γυμνάσιο, η ροή των ψηφοφόρων είναι μειωμένη σε σχέση με τις εκλογές της 21ης Μαΐου. Το συγκεκριμένο εκλογικό κέντρο είναι ένα απο αυτά που δεν υπήρξε μέλος στις εφορευτικές επιτροπές.

- Advertisement -

Υπενθυμίζεται ότι σε αυτές τις εκλογές δεν υπάρχει σταυροδοσία. Τα αποτελέσματα σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών θα μεταδοθούν νωρίτερα από κάθε άλλη φορά καθώς υπολογίζεται πως το 10% της επικράτειας, θα είναι διαθέσιμο μια ώρα μετά το κλείσιμο των καλπών.

Οι κάλπες άνοιξαν κανονικά στις 7 το πρωί, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, αν εξαιρέσουμε τις εφορευτικές επιτροπές και θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι και τις 7 το απόγευμα.

Θένια Βασιλειάδου – www.xronos-kozanis.gr

Μοιραστείτε την είδηση