Οι κινηματογραφικές προβολές της εβδομάδας στο Ολύμπιον

2 Min Read


Πολλές και ενδιαφέρουσες ταινίες φιλοξενεί και αυτή την εβδομάδα ο κινηματογράφος «Ολύμπιον».

ΑΙΘΟΥΣΑ 1
Προβάλλεται η παιδική ταινία
Ο ΜΙΚΡΟΠΟΔΑΡΟΣ
Η ταινία «Ο Μικροπόδαρος» φέρνει τα πάνω κάτω σε όλα όσα ξέρουμε για τα Γέτι, όταν ένα νεαρό και έξυπνο Γέτι ανακαλύπτει κάτι που πίστευε πως δεν υπήρχε – έναν άνθρωπο. Τα νέα για τον «Μικροπόδαρο» του φέρνουν δόξα και μια ευκαιρία να κερδίσει το κορίτσι των ονείρων του. Επίσης, αναστατώνει την κοινότητα των Γέτι για το τι άλλο θα μπορούσε να υπάρχει στον κόσμο πέρα από το χιονισμένο τους χωριό, σε μια ζωηρή περιπέτεια για τη φιλία, το κουράγιο και την χαρά της ανακάλυψης.
1 ΠΡΟΒΟΛΗ 7.00 ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (ΕΚΤΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 28/9)
Ο ΚΥΝΗΓΟΣ – THE PREDATOR
Από τα πιο μακρινά σημεία του διαστήματος στους μικρούς δρόμους των προαστίων, το κυνήγι επιστρέφει στο σπίτι του μέσα από την εκρηκτική επαναφορά της κινηματογραφικής σειράς «Κυνηγός» του Σέιν Μπλακ. Τώρα, οι πιο θανάσιμοι κυνηγοί του σύμπαντος είναι πιο δυνατοί, πιο έξυπνοι και πιο φονικοί από ποτέ, έχοντας εξελιχθεί γενετικά με DNA από άλλα είδη. Όταν ένα νεαρό αγόρι προκαλέσει κατά λάθος την επιστροφή τους στη Γη, μόνο μια ετερόκλητη ομάδα πρώην στρατιωτών και μια καθηγήτρια εξελικτικής βιολογίας θα μπορέσουν να εμποδίσουν το τέλος του ανθρώπινου είδους.
1 ΠΡΟΒΟΛH 10.00
ΑΙΘΟΥΣΑ 2
Προβάλλεται η ταινία μυστηρίου που είναι βασισμένη στο best seller μυθιστόρημα της Αγκάθα Κρίστι.
ΔΕΚΑ ΥΠΟΠΤΟΙ ΓΙΑ ΦΟΝΟ
Όταν ο ελληνικής καταγωγής μεγαλοεπιχειρηματίας Αριστίντ Λεονίντις δηλητηριάζεται από κάποιον του οικογενειακού του περιβάλλοντος, η εγγονή του Σοφία αναθέτει στον ιδιωτικό ντετέκτιβ Τσαρλς Χέιγουορντ, με τον οποίο είχε στο παρελθόν μια σύντομη σχέση, να έρθει στο αρχοντικό τους και να ανακαλύψει τον ένοχο.
Με τους ΓΚΛΕΝ ΓΚΛΟΟΥΖ, ΓΚΙΛΙΑΝ ΑΝΤΕΡΣΟΝ, ΜΑΞ ΑΪΡΟΝΣ
2 ΠΡΟΒΟΛΕΣ 7.30& 10.00

- Advertisement -

Μόνο την Παρασκευή 28/9 το Μικρό Θέατρο Λάρισας παρουσιάζει τη παιδική θεατρική παράσταση
Ο ΜΑΓΟΣ ΤΟΥ ΟΖ
Παρασκευή 28/9 –
1 ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ 5.30.μ.

Μοιραστείτε την είδηση