Οι ταινίες της εβδομάδας στο Ολύμπιον

2 Min Read

Άλλη μια κινηματογραφική εβδομάδα ξεκινά σήμερα στην Κοζάνη με πολλές επιλογές.
CAPTAIN MARVEL
Συνεχίζεται για 2η εβδομάδα η περιπέτεια φαντασίας της MARVEL
Η ταινία ακολουθεί την Carol Danvers, τη στιγμή που γίνεται μια από τις δυναμικές ηρωίδες του σύμπαντος, όταν ο πλανήτης Γη βρίσκεται ανάμεσα σε μια διαγαλαξιακή μάχη μεταξύ δυο εξωγήινων φυλών. Τοποθετημένο στη δεκαετία του 1990, η «Captain Marvel» είναι μια ολοκαίνουργια περιπέτεια από μια περίοδο στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, που δεν έχουμε δει ποτέ ξανά μέχρι τώρα.
Με τους ΜΠΡΙ ΛΑΡΣΟΝ, ΤΖΟΥΝΤ ΛΟ, ΣΑΜΙΟΥΕΛ ΤΖΑΚΣΟΝ, ΑΝΕΤ ΜΠΕΝΙΝΓΚ
2 προβολές 7.15 & 10.00
Πέμπτη & Κυριακή 1 προβολή 7.15
ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ
Μια 8χρονη με ταλέντο στις μηχανολογικές εφευρέσεις δημιουργεί με τη φαντασία της ένα εντυπωσιακό λούνα παρκ που όμως, όπως ανακαλύπτει, ζωντανεύει. Όταν το αγαπημένο της πάρκο κινδυνεύσει, μόνο εκείνη μπορεί να σώσει τη δημιουργία της με τη βοήθεια της ασταμάτητης φαντασίας της και των πολύ ξεχωριστών φίλων της.
Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή 1 προβολή 5.30
GRETA : H XHRA
Η Φράνσις (Κλόι Γκρέις Μόρετζ), μία νεαρή γυναίκα που πενθεί τον θάνατο της μητέρας της, ανακαλύπτει μία χαμένη τσάντα στο μετρό της Νέας Υόρκης και αποφασίζει να την επιστρέψει στην κάτοχο της. Αυτή είναι η αρχή μίας ασυνήθιστης φιλίας με την αινιγματική χήρα Γκρέτα (Ιζαμπέλ Ιπέρ), παρά τη δυσαρέσκεια της καλύτερης της φίλης Έρικα (Μάικα Μονρόε) που κατά τα άλλα βοηθάει την Γκρέις να εγκλιματιστεί στη μεγάλη πόλη. Η Φράνσις αγνοεί τις ανησυχίες της φίλης της, όμως τα κίνητρα της Γκρέτα είναι πιο νοσηρά από αυτό που φαντάζεται.
Με τους ΙΖΑΜΠΕΛ ΙΜΠΕΡ, ΚΛΟΪ-ΓΚΡΕΪΣ ΜΟΡΕΤΖ
Πέμπτη, Τρίτη, Τετάρτη, 2 ΠΡΟΒΟΛEΣ 7.30 & 10.00
Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα 1 προβολή 10.00

Μοιραστείτε την είδηση