Ολοκληρώνονται οι προσφορές «Νιάημερου» από τα καταστήματα της Κοζάνης- Ικανοποιημένος ο Εμπορικός Σύλλογος από την καταναλωτική κίνηση κατά το εννιάημερο προσφορών

1 Min Read

Ολοκληρώνεται απόψε Τρίτη το εννιαήμερο προσφορών που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης με αφορμή την αναβολή της εμποροπανήγυρης. Ήταν μια δράση που έγινε για πρώτη φορά με στόχο να τονωθεί η αγορά της πόλης η οποία «γονατίζει» κάθε χρόνο πριν και μετά τον «Νιάημερο».

«Η αγορά κινήθηκε πάρα πολύ καλά αυτές τις ημέρες και είμαστε ευχαριστημένοι από την ανταπόκριση του κόσμου στην νέα αυτή δράση. Αν συγκρίνουμε τις εννιά ημέρες τις φετινές με τις περυσινές που υπήρχε «Νιάημερος» η διαφορά είναι μέρα με την νύχτα αφού πέρυσι για ενάμιση μήνα δεν έμπαινε πελάτης στα καταστήματά μας» τόνισε μιλώντας στον «Χ» ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης Σάκης Δραγατσίκας.

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης Αθανάσιος Δραγατσίκας

Την δράση των προσφορών για εννιά μέρες στήριξαν το Εμποροβιοτεχνικό Επιμελητήριο, ο Δήμος Κοζάνης και η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Απαντώντας σε ερώτηση μας για το αν συμμετείχαν όλοι οι καταστηματάρχες στην δράση, ο κ. Δραγατσίκας απάντησε πως ελάχιστοι ήταν οι έμποροι που δεν θέλησαν να συμμετάσχουν για τους δικούς τους λόγους ενημερώνοντας τους καταναλωτές πως «κάνουν προσφορές όλον τον χρόνο και δεν ετοίμασαν κάτι ιδιαίτερο για τις εννιά αυτές μέρες».

 

Σωκράτης Μουτίδης

Μοιραστείτε την είδηση