Ολοκληρώθηκαν οι δράσεις προβολής της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Μαθητείας Κοζάνης

1 Min ReadΟλοκληρώθηκαν με επιτυχία το διήμερο 16/5/2018 και 17/5/2018 στην ΕΠΑ.Σ ΟΑΕΔ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ οι δράσεις προβολής για τη Μαθητεία.
Την Τετάρτη, 16/5/2018 πραγματοποιήθηκε επίδειξη δεξιοτήτων των ειδικοτήτων : Τεχνιτών Υποστήριξης Συστημάτων Η/Υ, Βοηθών Γενικής Νοσηλείας, Υπαλλήλων Οικονομικών Καθηκόντων με την προβολή της ταινίας μικρού μήκους επαυξημένης πραγματικότητας (3D) με φωτορεαλιστικά στοιχεία.
Επίσης πραγματοποιήθηκε διάλεξη με θέμα: Καινούργιες Τεχνολογίες Αυτοκινήτου και πως επηρεάζουν τον κλάδο της τεχνικής εκπαίδευσης και τον κλάδο της επισκευής. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Χασιώτη Ευθύμιο, Μηχανικό Αυτοκινήτου, Πρόεδρο του Συλλόγου Επισκευαστών Αυτοκινήτου Κοζάνης , Μέλος της Διοίκησης του Ε.Β.Ε. για τις σημαντικές πληροφορίες που ανέφερε στους μαθητές μας και τον κ. Αθανάσιο Γαύρο, Μηχανικό Αυτοκινήτου, για την επίδειξη διάγνωσης βλάβης σε αυτοκίνητο.
Την Πέμπτη, 17/5/2018 πραγματοποιήθηκε επίδειξη δεξιοτήτων των μαθητών της Α΄τάξης Κομμωτικής Τέχνης με παρουσίαση χτενισμάτων και κουρεμάτων.
Ευχαριστούμε τους εκπροσώπους των φορέων που παραβρέθηκαν και τίμησαν την εκδήλωση.

Μοιραστείτε την είδηση