Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Κοζάνης. Παραδόθηκε από τον εργολάβο στον Δήμο

1 Min Read
Ολοκληρώθηκε η πολύμηνη ανακαίνιση στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Κοζάνης στο οποίο θα γίνει η πλειοψηφία των εκδηλώσεων και παραστάσεων του καλοκαιριού που εντάσσονται στο πρόγραμμα των Λασσανείων.
Οι εργασίες ανακαίνισης και συντήρησης που είχαν αρχικά προβλεφθεί δεν ήταν αρκετές για να γίνει ο χώρος ασφαλής και έτσι έγιναν περισσότερες. Εργασίες που «ζωντάνεψαν» έναν πραγματικά καταπονημένο, από τα χρόνια, χώρο.
Ο χώρος παραδόθηκε και πάλι στον Δήμο Κοζάνης.
Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης είναι η μεγαλύτερη συντήρηση του χώρου από τότε που κατασκευάστηκε καθώς όπως “άνοιγε” το έργο φαινόταν και το μέγεθος του προβλήματος. “Έγινε εξαιρετική δουλειά, το Θέατρο ξαναβρήκε τη λάμψη του και χρέος του Δήμου είναι κάθε χρόνο από εδώ και πέρα να το συντηρεί. Από αύριο ο πραγματικά καταπληκτικός αυτός χώρος θα φιλοξενήσει παραστάσεις και πολιτιστικές εκδηλώσεις, όπως πρέπει”.
Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Αριστοτέλης Πουτακίδης έκανε λόγο για ένα αναγκαίο έργο καθώς ήταν η πρώτη ολοκληρωμένη παρέμβαση από το 2001. Ο κ. Πουτακίδης στάθηκε ιδιαίτερα στη σημασία της, από εδώ και πέρα, προφύλαξης του χώρου από φθορές και ανθρώπινες καταστροφές, τονίζοντας πάντως πως ο Δήμος θα λάβει τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα.
Μοιραστείτε την είδηση