Σκληρά λόγια για την κυβέρνηση απο τον Κ. Βελόπουλο – Μίλησε στο Κοβεντάρειο την Κυριακή

straboy
από straboy
1 Min Read

 

 

Με σκληρά λόγια για την κυβερνητική πολιτική στα ελληνοτουρκικά μίλησε ο Κυριάκος Βελόπουλος στην Κοζάνη, όπου βρέθηκε το πρωί της Κυριακής. Ο κ. Βελόπουλος βρέθηκε στην περιοχή στο πλαίσιο της περιοδείας του ανά την επικράτεια, ως επικεφαλής του πολιτικού σχηματισμού «Ελληνική Λύση».

«Υπάρχει λύση» τόνισε ο κ. Βελόπουλος, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την παρουσία του κόσμου στο Κοβεντάρειο. «Αυτή η περιοχή είναι η πλέον αδικημένη» πρόσθεσε, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση στα εθνικά θέματα, δηλώνοντας πως «τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και γίνονται μέρα με τη μέρα δυσκολότερα, γιατί έχουμε μια κυβέρνηση ανίκανη και επικίνδυνη».

Σε ότι αφορά στο θέμα της σύλληψης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών ο Κυριάκος Βελόπουλος τόνισε «η Ελλάδα δεν αντιδρά. Όσες καρπαζιές και αν φάμε, δεν αντιδρούν αυτοί. Ποιος θα αντιδράσει, ο Πάνος Καμμένος; Ο μεγαλύτερος κωλοτούμπας που γέννησε ποτέ η νεότερη πολιτική ιστορία. Ο άνθρωπος που για την καρέκλα ξεπουλά τη μάνα του, τον πατέρα του και όλη την Ελλάδα μαζί. Ή θα αντιδράσει ο Τσίπρας; Το παιδί με το χαμόγελο, λες και παίρνει χάπια. Ό,τι και να συμβεί γελάει».

Μοιραστείτε την είδηση