Ορίστηκαν οι Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Κοζάνης

2 Min Read

Ορίστηκαν τα 15μελή διοικητικά συμβούλια των σχολικών επιτροπών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Κοζάνης. Τα συμβούλια αποτελούνται απαραίτητα από πέντε δημοτικούς συμβούλους, έξι δημότες, έναν εκπρόσωπο των εργαζομένων, δύο εκ των πέντε αρχαιότερων διευθυντών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας, έναν εκ των αρχαιότερων νηπιαγωγών για τη σχολική επιτροπή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, έναν εκπρόσωπο της αντίστοιχης ένωσης γονέων και έναν εκπρόσωπο των μαθητικών κοινοτήτων για τα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κοζάνης ορίστηκε ως εξής: τακτικά μέλη είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι: Νεκτάριος Ελευθεριάδης, Ζήσης Στημονιάρης, Πέτρος Παπακωνσταντίνου, Γιώργος Δουγαλής και Γιώργος Βαλαής όπως και οι δημότες: Περιστέρα Κύργια, Ραφαήλ Παπαδόπουλος, Νικόλαος Φροντιστής, Ζωή Κατσέλα, Κυριακή Διάφα και Περιστέρα Σκόρδα.

Τέλος, ορίστηκε ο Αχιλλέας Κούτσιανος, Διευθυντής του 7ου Δημοτικού Σχολείου και ο Παναγιώτης Λότσιος, Διευθυντής του 11ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης, η Σοφία Ιορδανίδου, Προϊσταμένη του 22ου Νηπιαγωγείου Κοζάνης και ο Ιωάννης Παπαϊωάννου, Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 13ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης ενώ εκπρόσωπος των εργαζομένων θα εκλεγεί εν καιρώ σε περίπτωση που το Νομικό Πρόσωπο αποκτήσει περισσότερους από δέκα εργαζόμενους. Πρόεδρος ορίστηκε η δημότισσα Περιστέρα Κύργια και αντιπρόεδρος ο δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Παπακωνσταντίνου.

Η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κοζάνης ορίστηκε ως εξής: τακτικά μέλη είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι: Παρασκευή Μεντελή, Κυριάκος Τσανακτσίδης, Κυριακή Χατζημανώλη – Φουρκιώτη, Δημήτρης Παφύλης και Σουλτάνα Βεντούλη όπως και οι δημότες: Γεώργιος Παπαθύμιος, Βασίλειος Λιάνας, Νερατζιά Καλημέρη, Θεόδωρος Παπαθανασίου, Θεόδωρος Σταμκόπουλος και Ιωάννης Σκόρδας.

Τέλος, ορίστηκε η Θεοδώρα Μουστάκα, Διευθύντρια του 3ου Γυμνασίου Κοζάνης και ο Μιχαήλ Παππάς, Διευθυντής του 1ου ΓΕΛ Κοζάνης, μαζί με τον εκπρόσωπο του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου ΓΕΛ Κοζάνης Δημήτριο Ρήγα και την εκπρόσωπο της μαθητικής κοινότητας Ελπίδα Λιάλιου ενώ εκπρόσωπος των εργαζομένων θα εκλεγεί εν καιρώ σε περίπτωση που το Νομικό Πρόσωπο αποκτήσει περισσότερους από δέκα εργαζόμενους. Πρόεδρος ορίστηκε ο δημότης Γεώργιος Παπαθύμιος και αντιπρόεδρος ο Διευθυντής του 1ου ΓΕΛ Κοζάνης, Μιχαήλ Παππάς.

Μοιραστείτε την είδηση