Πάνω από 700 δρομείς την Κυριακή στη Νεάπολη για τον 4ο Αγώνα Δρόμου

1 Min Read


Περισσότεροι από 700 δρομείς από πολλά μέρη της χώρας έχουν δηλώσει συμμετοχή στον 4ο Αγώνα Δρόμου Νεάπολης που θα γίνει αυτή την Κυριακή 24 Ιουνίου στη Νεάπολη του Δήμου Βοϊου. Η διοργάνωση είναι γνωστή ως «το πιο γρήγορο 10αρι της Ελλάδας» γιατί το 90% της διαδρομής είναι με κατηφορική κλίση κάτι που επιτρέπει τους δρομείς να κάνουν πολύ καλούς χρόνους.
Η διοργάνωση περιλαμβάνει τρεις διαδρομές: Η πρώτη είναι των 1000 μέτρων για παιδιά έως 12 ετών. Η δεύτερη πέντε χιλιομέτρων που ξεκινά από τη διασταύρωση Περιστέρας και η Τρίτη δέκα χιλιομέτρων που ξεκινά από το Τσοτύλι. Το τέρμα και για τις τρεις διαδρομές είναι ο πεζόδρομος της Νεάπολης και σύμφωνα με τους διοργανωτές ο πρώτος δρομέας των δέκα χιλιομέτρων αναμένεται να κόψει το νήμα του τερματισμού λίγο μετά τις 10 το πρωί της Κυριακής.
Η διαδρομή θα έχει αποκλειστεί από αυτοκίνητα και θα υπάρχει ιατρική υποστήριξη καθώς και ηλεκτρονικά χρονόμετρα. Η άρτια διοργάνωση γίνεται για 4η χρονιά και σε αυτή συμμετέχουν και γνωστά ονόματα όπως ο Μιχάλης Παρμάκης.

Μοιραστείτε την είδηση