Παράσταση διαμαρτυρίας της Κ.Δ.Ε και των Ν.Τ της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ… στη Βουλή και στο Υπουργείο Παιδείας για τα επαγγελματικά δικαιώματα

1 Min Read

Παράσταση διαμαρτυρίας της Κεντρικής Διοικούσας Επιτροπής (Κ.Δ.Ε) και των Πρόεδρων των Νομαρχιακών Τμημάτων της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ, πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στη Βουλή των Ελλήνων με την κατάθεση υπομνήματος προς τον Πρόεδρο της Βουλής, τον Πρωθυπουργό και τους Αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων για το θέμα της άμεσης επίλυσης του προβλήματος των επαγγελματικών δικαιωμάτων των πτυχιούχων.

Στη συνέχεια μετέβηκαν στο Υπουργείο Παιδείας όπου μετά από έντονες προσπάθειες και διαμαρτυρίες, επετεύχθη συνάντηση αντιπροσωπείας της Κ.Δ.Ε και των Πρόεδρων των Ν.Τ με την Αν. Υπουργό Παιδείας, κα Σια Αναγνωστοπούλου, στην οποία κατατέθηκε σχετικό υπόμνημα και αναπτύχθηκε το συνολικό πρόβλημα της εφαρμογής της νομοθεσίας για την επαγγελματική κατοχύρωση των πτυχιούχων Τ.Ε.Ι.

- Advertisement -

Η Υπουργός επαναβεβαίωσε το δίκαιο των αιτημάτων του κλάδου μας όπως αυτά κατατέθηκαν από την αντιπροσωπία.

Οι παραπάνω ενέργειες είχαν αποφασιστεί στη χθεσινή συνάντηση των Προέδρων των Νομαρχιακών Τμημάτων της Ένωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στο πλαίσιο της ενημέρωσης τους, σχετικά με τα γνωστά προβλήματα στην άσκηση του επαγγέλματος και την μη κατάθεση τροπολογίας.

Μοιραστείτε την είδηση