Παρουσία του υπουργού Υποδομών Χρήστου Σταϊκούρα η κοπή πίτας του Στάθη Κωνσταντινίδη

3 Min Read

«Το πολιτικό κεφάλαιο που μου δόθηκε θα το επιστρέψω στο νομό μας» ανέφερε ο κ. Κωνσταντινίδης

Με μια μεγάλη εκδήλωση – συνάντηση με φίλους και οπαδούς του ο υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος σε θέματα Μακεδονίας και Θράκης και βουλευτής Κοζάνης Στάθηκε Κωνσταντινίδης έκοψε την Κυριακή την βασιλόπιτα του πολιτικού του γραφείου. Παρουσία του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σταϊκούρα, ο κ. Κωνσταντινίδης ευχαρίστησε το κοινό που γέμισε την αίθουσα δεξιώσεων όπου και πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση.

Η ομιλία του κ. Κωνσταντινίδη περιείχε πολιτικά και ενθαρρυντικά μηνύματα για το κυβερνητικό έργο. «Κόντρα σε όσα συμβαίνουν γύρω μας, η χώρα μας καταφέρνει να αναπτύσσεται και να προοδεύει και να αποτελεί την καλή τούτη τη φορά εξαίρεση. Ατράνταχτη απόδειξη ότι κάτι κάναμε σωστά τα προηγούμενα χρόνια» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε «η φιλελεύθερη και λαϊκή παράταξη της Νέας Δημοκρατίας πιστεύει σε μια ανάπτυξη δίκαιη, συμπεριληπτική και ισόρροπη».

Ο κ. Κωνσταντινίδης αναφέρθηκε σε μια σειρά πρωτοβουλιών του για την στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης τονίζοντας «έχω δεσμευθεί το πολιτικό κεφάλαιο που μου δόθηκε να το στρέψω στο νομό μας και να το επιστρέψω σε εσάς. Κι αυτό κάνω από την πρώτη ημέρα. Γιατί τούτος ο τόπος διανύει ένα κρίσιμο σταυροδρόμι, κι όλοι εμείς που έχουμε την τιμή να τον υπηρετούμε, δεν πρέπει να ξεχνάμε την ένδοξη ιστορία και τη μεγάλη προσφορά του στην ανάπτυξη της χώρας. Κι αν κάποιοι τον άφησαν… στημένη λεμονόκουπα, έχουμε εμείς την ευθύνη να τον ξανακάνουμε την αναπτυξιακή μηχανή της χώρας, με τεκμηριωμένες διεκδικήσεις, όχι στη βάση των αδυναμιών μας, αλλά των συγκριτικών πλεονεκτημάτων μας»

Ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σταϊκούρας ευχαρίστησε τον κ. Κωνσταντινίδη για την πρόσκληση και εξήρε το έργο του και απευθυνόμενους στους παρευρισκόμενους είπε: «Για να είμαστε εμείς εδώ, πολλοί από εσάς αγωνιστήκατε για αυτήν την παράταξη. Είμαστε το κόμμα που στόχο έχει το όφελος των πολιτών. Πιστεύουμε στο Έθνος και την κοινωνική δικαιοσύνη. Η θέση της Ελλάδας είναι στον δυτικό κόσμο όπως είπε και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Είμαστε η παράταξη που έκανε τις στρατηγικές επενδύσεις και η παράταξη που πέτυχε να έχει η Ελλάδα τον υψηλότερο ρυθμό ανάπτυξης»

Μοιραστείτε την είδηση