Παρουσίαση του μουσικοπαιδαγωγικού προγράμματος της Musicart-Νέο Ωδείο Κοζάνης

2 Min Read

Με πολύ αγάπη και όραμα ξεκινάει σε λίγες μέρες για 2η χρονιά το πρωτοποριακό  μουσικοπαιδαγωγικό πρόγραμμα soundsteps by Eleni Lagoudaki. Η Ελένη Λαγουδάκη είναι εξειδικευμένη παιδαγωγός Kindermusik και ανήκει ανάμεσα στους παιδαγωγούς που διακρίθηκαν παγκόσμια με το σήμα επιβράβευσης από την Kindermusik International και το Kindermusik University. 

Το βιωματικό  πρόγραμμα σπουδών της έχει ως άξονα  την αναπτυξιακή εξέλιξη των παιδιών βρεφικής, προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας. Δραστηριότητες με συνδετικότητα και αλληλουχία που ευνοούν τη συνεργασία γονέα και παιδαγωγού ώστε να ανακαλυφθεί και να εξελιχθεί το χάρισμα κάθε παιδιού. Για τα παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας η κατανόηση, η έκφραση και η ερμηνεία σε σταθερό ρυθμό είναι κεντρικής σημασίας για την ανάπτυξη της συνείδησης και οργάνωσης των κινήσεων, του λόγου, της σκέψης και των συναισθημάτων!!!

“Η γραμμούλα έχει φωνή” είναι το πρώτο της βιβλίο-εργαλείο με διαδραστική προσέγγιση της μουσικής προθεωρίας  για παιδιά από 4 ετών και άνω  και μας ταξιδεύει βιωματικά στα Σύμβολα, στους Ήχους, στο Ρυθμό, στην Κίνηση, στον Εκφραστικό Λόγο, στη Μουσική, στη Χαρά, στο Παιχνίδι, στον Αυτοσχεδιασμό.

Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου στις 6:00 το απόγευμα στους χώρους της Musicart-Νέο Ωδείο Κοζάνης στην οδό Χαλκιδικής 1, θα γίνει ενημέρωση και παρουσίαση του προγράμματος από την υπεύθυνη καθηγήτρια Φωτεινή Γκιουλέκα. Όποιοι γονείς επιθυμούν, μπορούν να έρθουν μαζί με τα παιδιά τους να παρακολουθήσουν  και να μάθουν πληροφορίες για το συγκεκριμένο πρόγραμμα. 

Τηλέφωνα επικοινωνίας : 2461026126 & 2461039479

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Μοιραστείτε την είδηση