Παρουσίαση του βιβλίου του Πασχάλη Τσαρούχα «Και να σκεφτείς, είχαμε σχεδόν νικήσει…» την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου

1 Min Read

…Ανθρώπινες κραυγές ταριχευμένης απόγνωσης, σ’ έναν έρωτα που πεθαίνει. Μια δραματική ερωτική ιστορία σε μια χώρα που φλέγεται…
… η αλληλεγγύη, δεν υποκύπτει σε κανόνες και χρώματα. Έχε το νου σου, μόνο. Φυλάξου από τις κακοτοπιές. Ακόμα κι εδώ, ελλο-χεύει το κακό συναπάντημα. Η φτιασιδωμένη ιδιοτέλεια. Ο καιρο-σκοπισμός και η απάτη.
Σκύψε στις ρίζες. Στο παρελθόν, στις πηγές. Πιες και ξεδίψασε. Φωτίσου. Ανασκουμπώσου και δημιούργησε τελικά. Ξεκίνα να ο-λοκληρώνεις, να σουλουπώνεις, να δίνεις οντότητα, σχήμα, στα θραύσματα των συναισθημάτων. Δίπλα σου κείνται.
Δούλεψε ρήγματα στο σάπιο κύκλο. Χτίσε, εσύ, τον κόσμο που ο-νειρεύεσαι. Η δική μου εναλλακτική; Αγάπη, συνείδηση, αλληλεγ-γύη, εργατικότητα, δημιουργία, μωρά.
Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής και συγγραφέας Πασχάλης Τσαρούχας, θα βρεθεί στην πόλη της Κοζάνης, την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017, για να παρουσιάσει τη νέα ερωτική – πολιτική του νουβέλα, με τίτλο «ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ, ΕΙΧΑΜΕ ΣΧΕ-ΔΟΝ ΝΙΚΗΣΕΙ…» που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις Όστρια.
Το βιβλιοπωλείο η «Στοά του βιβλίου» και οι εκδόσεις Όστρια, σας προσκαλούν στο καφέ-μπαρ Μπλε Ελάφι (Π. Με-λά 42), στις 19:00. Συντονίζει η κυρία Δέσποινα Αμαραντίδου (Δημοσιογράφος), προλογίζει η κυρία Κατερίνα Παπαστερ-γίου (Φιλόλογος), παρουσιάζει και διαβάζει αποσπάσματα η κυ-ρία Δήμητρα Καραγιάννη (Συγγραφέας – Φιλόλογος).

Μοιραστείτε την είδηση