Περί συνεντεύξεων ο λόγος

1 Min Read

Περί συνεντεύξεων ο λόγος. Ξεκίνησαν δειλά-δειλά οι συνεντεύξεις των επικεφαλής των παρατάξεων μιας και οι δημοσιογράφοι “διψούν” για τηλεοπτικό τοπικό περιεχόμενο, το οποίο στη συνέχεια διοχετεύεται στο διαδίκτυο. Όσο περνά ο καιρός οι εμφανίσεις θα πυκνώνουν και αυτό θα πρέπει να το σκεφτούν οι επικεφαλής, κάνοντας την απαραίτητη οικονομία, προκειμένου να μην εξαντλήσουν και να μην εξαντληθούν.

————–

Ο επικεφαλής της παράταξης “Μαζί για την Κοζάνη” Γιάννης Κοκκαλιάρης, σε συνέντευξή του στο Top Channel, ερωτηθείς από τον Παναγιώτη Πλιάτσιο να σχολιάσει αυτό που λέγεται στην πόλη ότι δεν διαθέτει κάποιο πτυχίο, απάντησε ως εξής: “ακόμη και οι αρχαίοι Έλληνες δεν είχαν πτυχίο μηχανικού όταν φτιάξανε την Ακρόπολη”. Μια δήλωση που ευλόγως προκάλεσε σχόλια. Το θέμα, βέβαια, δεν είναι τα πτυχία, μιας και δεν εγγυώνται πάντα την ικανότητα του διοικείν.

————–

Στην ίδια συνέντευξη, ο κ. Κοκκαλιάρης όταν ρωτήθηκε για τρία διαφορετικά ζητήματα για το ποιος θεωρεί πως έχει ευθύνη, απέφυγε να απαντήσει με την έκφραση “δεν είναι θέμα ευθυνών”. Προφανώς και όταν κάτι δεν γίνεται καλά, τίθεται θέμα ευθύνης, η οποία, μάλιστα, θα πρέπει να καταλογίζεται, ειδικά όταν κάποιος διεκδικεί το Δήμο Κοζάνης.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Μοιραστείτε την είδηση