Περίπου 6000 ευρώ απέσπασαν επιτήδειοι από 86χρονο στην Φλώρινα

1 Min Read

Το Τμήμα Ασφάλειας ταυτοποίησε τους τρεις εμπλεκόμενους στην υπόθεση

Στην εξιχνίαση άλλης μιας απάτης από άτομα που προσποιούνται ανθρώπους που σχετίζονται με το οικογενειακό περιβάλλον των θυμάτων προχώρησε η αστυνομία. Πρόκειται για μια υπόθεση που συνέβη τον Σεπτέμβριο 2023 στην Φλώρινα με τους απατεώνες να έχουν αποσπάσει περίπου 6.000 ευρώ από 86χρονο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας η Ασφάλεια Φλώρινας κατάφερε να ταυτοποιήσει τρία άτομα ως τους εμπλεκόμενους της υπόθεσης. Πρόκειται για έναν 34 αλλοδαπό και δύο ημεδαπούς ηλικίας 46 και 32 ετών για τους οποίους σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της απάτης.

Ο 86χρονος είχε καταγγείλει στην αστυνομία πως μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με άγνωστο άτομο, το οποίο αφού του παρουσίασε ψευδή γεγονότα ως αληθή, έπεισε αυτόν να μεταφέρει σε τραπεζικούς λογαριασμούς τα χρηματικά ποσά των 3.980 ευρώ περίπου και 2.500 ευρώ. Το τηλεφώνημα έγινε από τον 34χρονο ενώ η κατάθεση των ποσών έγινε σε λογαριασμούς που ανήκουν στους δυο ημεδαπούς.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει  το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας.

Μοιραστείτε την είδηση