Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Ενωμένης Εορδαίας

18 Min Read

Ασφυκτικά γεμάτο από κόσμο ήταν χθες το βράδι το εκλογικό κέντρο της «Ενωμένης Εορδαίας», όπου ο υποψήφιος Δήμαρχος Παναγιώτης Πλακεντάς και όλοι οι υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού πραγματοποίησαν τα εγκαίνια της επίσημης λειτουργίας του.

Μετά τον αγιασμό που προηγήθηκε ο επικεφαλής της «Ενωμένης Εορδαίας» προχώρησε σε μία ομιλία η οποία είχε χαρακτήρα απολογισμού για το έργο που παρουσίασε η δημοτική αρχή. Ο Παναγιώτης Πλακεντάς τόνισε πως στην τετραετία που πέρασε η δημοτική αρχή κατάφερε να βάλει το αποτύπωμα της, έχοντας ως πρώτιστη έννοια την δικαίωση της εμπιστοσύνης με την οποία οι πολίτες την τίμησαν και υπογράμμισε λέγοντας χαρακτηριστικά «Αλλάξαμε  την καθημερινότητα, σχεδιάσαμε το μέλλον. Αυτό που υποσχεθήκαμε. Η Εορδαία μας αλλάζει. Συνεχίζουμε μαζί.. Όλοι μαζί.»

- Advertisement -

Μετά το τέλος της ομιλίας του Δημάρχου Εορδαίας και εκ νέου υποψήφιου, ακολούθησε παρουσίαση τόσο των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων όσο και των υποψηφίων Συμβούλων και Προέδρων των Δημοτικών Κοινοτήτων.

Ολόκληρη η ομιλία του κ. Πλακεντά

Ξεκινώντας δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στους δοκιμαζόμενους πολίτες της Θεσσαλίας για την απίστευτη δοκιμασία που περνούν και να εκφράσω την θλίψη, την συμπάθεια και κυρίως την ειλικρινή αλληλεγγύη μας προς αυτούς. Ανθρώπινες ζωές που χάθηκαν, σπίτια καταστραμμένα και υποδομές που γκρεμίστηκαν σα χάρτινοι πύργοι.

Ο δήμος μας από την πρώτη στιγμή δήλωσε τη διαθεσιμότητα του να συνδράμει και ήδη συγκεντρώθηκε μία μεγάλη ποσότητα από είδη πρώτης ανάγκης, ενώ στη Θεσσαλία θα μεταβούν μηχανήματα έργου τα οποία ζητήθηκαν, για να βοηθήσουν στα έργα αποκατάστασης έτσι ώστε η ζωή να επανέλθει. Θέλω σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσω όλες και όλους για τη συγκινητική ανταπόκριση στο κάλεσμα του Δήμου Εορδαίας

Με την ευλογία της εκκλησίας και έπειτα από τη τυπική επικύρωση του Πρωτοδικείου ξεκινήσαμε για τον τελικό προορισμό μας, την ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΟΡΔΑΙΑ.

Η σημερινή μαζική παρουσία σας αποτελεί τιμή, δικαίωση και ευθύνη για όλους εμάς. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τη συμμετοχή σας στην πρώτη δημόσια εκδήλωση του συνδυασμού μας «ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΟΡΔΑΙΑ».

Πριν λίγο είδατε με την βοήθεια της τεχνολογίας μερικά από τα πολλά που έγιναν στον τόπο μας.

Από αυτά που την 4ετία που πέρασε οραματιστήκαμε μαζί, σχεδιάσαμε μαζί και έπειτα από τη δική σας ισχυρή εντολή το 2019 παρουσιαζόμαστε σήμερα ενώπιον σας έχοντας βάλει το δικό μας αποτύπωμα και με πρώτιστη έννοια μας την δικαίωση της εμπιστοσύνης με την οποία μας τιμήσατε

Είμαστε πάντα παρόντες γράφοντας τη δική μας ιστορία. Αφήσαμε πίσω το παλιό και το κατεστημένο. Χωρίς κομματικές παρωπίδες.

Με συνεργασίες και προγραμματικές συγκλίσεις.

Με ενότητα και σύμπνοια.

Χτίζοντας από κάτω προς τα πάνω, από έξω προς τα μέσα.

Από τις Κοινότητες στην πόλη. Ισόρροπα!!

Κι είμαστε εδώ μπροστά σας, παρούσες και παρόντες, σε ακόμα μία κρίσιμη στιγμή. Είμαστε άνθρωποι από διαφορετικές αφετηρίες αλλά με κοινό προορισμό την ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΟΡΔΑΙΑ και την ισχυροποίηση της περιοχής μας.

Υπηρετώντας την αναγκαιότητα νόμων και διατάξεων, συμπράξαμε και συμπορευτήκαμε με την παράταξη «Μπροστά για την Εορδαία» του Γιάννη Καραβασίλη, με μοναδικό στόχο την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης μεταξύ πολιτών και Πρώτου Βαθμού της Αυτοδιοίκησης.

Με πόρτες ανοιχτές. Με ενσυναίσθηση και κοινωνικό πρόσωπο. Με ανοιχτή καρδιά και διάθεση για πολλή δουλειά.

Όλοι γνωρίζετε ότι, αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων μας ως δημοτική αρχή, βρεθήκαμε μπροστά στη δαμόκλειο σπάθη της απολιγνιτοποίησης.

Από την πρώτη στιγμή με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και απόλυτη τεκμηρίωση, τοποθετηθήκαμε δημόσια τονίζοντας πως ο τρόπος και ο χρόνος του σχεδίου καθιστά την προσπάθεια ενεργειακής μετάβασης βίαιη και μη λειτουργική για τον τόπο. Δεν μείναμε στη στείρα άρνηση. Σχολιάσαμε το σχέδιο, προτείναμε αλλαγές και μείναμε ανοικτοί στην ειλικρινή συζήτηση.

Οι θέσεις μας κατατέθηκαν σε Πρωθυπουργό, αρχηγούς κομμάτων, φορείς, συλλογικότητες και σύντομα δικαιώθηκαν. Με το θάρρος να σκεφτόμαστε φωναχτά, ειλικρινά με αιτιολόγηση.

Έπειτα από 4 χρόνια το αίτημα μετάθεσης του χρόνου και η επανεξέταση της λειτουργίας της 5ης Μονάδας του ΑΗΣ Πτολεμαΐδας μετά το 2028 παραμένουν ψηλά στην ατζέντα.

Πριν περάσει το πρώτο εξάμηνο της νέας δημοτικής αρχής, προέκυψε ο νέος κίνδυνος του κορωνοϊού, τόσο για την χώρα μας όσο και για ολόκληρη την ανθρωπότητα. Καμία ενέργεια δεν προηγείται της προστασίας της ανθρώπινης ζωής. Περάσαμε σε μία πρωτόγνωρη περίοδο όπου ισορροπήσαμε μεταξύ της λειτουργίας των υπηρεσιών και της υγειονομικής προστασίας. Ως δημοτική αρχή αντιμετωπίσαμε την διαμορφωθείσα κατάσταση με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο. Στηρίξαμε τον πυλώνα υγείας ολόκληρης της Δυτικής Μακεδονίας: το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο.

Είμασταν έμπρακτοι αρωγοί με πόρους και παρεμβάσεις στην προσπάθεια για να καταστεί το πρώτο «πράσινο» νοσοκομείο, συνδράμαμε στην προμήθεια υλικοτεχνικού και ξενοδοχειακού εξοπλισμού, ενώ ο βρεφονηπιακός σταθμός που λειτουργεί εκεί υπό τη διοίκηση του Δήμου Εορδαίας έχει αλματώδη απήχηση στην τοπική κοινωνία κι αποτελεί σημείο αναφοράς για τους γονείς.

Σε όλους τους τομείς έγινε τεράστια προσπάθεια ώστε να μην αλλάξει το πρόγραμμα που σας παρουσιάσαμε και μας εμπιστευτήκατε.

Αποκαταστήσαμε τη σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στους πολίτες και το Δήμο Εορδαίας. Οι υπηρεσίες μας προσαρμόστηκαν στον τρόπο λειτουργίας που προτείναμε.

Όλοι εσείς, οι πολίτες της Εορδαίας, συμμετείχατε στην αλλαγή της καθημερινότητάς μας. Αλλάζει η νοοτροπία όλων μας.

Κι η δημοτική αρχή κατόρθωσε να αντικαταστήσει,  για πρώτη φορά μετά από είκοσι χρόνια και προσθέτοντας σε αυτά που οι προηγούμενες έκαναν, το σύνολο των μηχανημάτων του Δήμου! Ενισχύσαμε το στόλο με νέα μηχανήματα έργου κι εξοπλισμό. Προσθέσαμε νέα οχήματα και μηχανήματα και συνεχίζουμε στην ίδια κατεύθυνση.

Αξιοποιήσαμε τις περισσότερες προσκλήσεις τομεακών προγραμμάτων και κρατικών ενισχύσεων. Συμμετείχαμε σε όλα τα προγράμματα του Πράσινου Ταμείου και υλοποιήσαμε σχεδιασμό που θα εφαρμοστεί την επόμενη δεκαετία στον Δήμο μας. Ζητούμε να μας εμπιστευτείτε εκ νέου για να συνεχίσουμε την πορεία που ξεκινήσαμε μαζί!

Δεν σταθήκαμε στις υποσχέσεις αλλά δράσαμε δυναμικά:

•           Αδειοδοτήσαμε το Κυνοκομείο και προχωρήσαμε σε εκατοντάδες στειρώσεις αδέσποτων ζώων. Να σημειωθεί εδώ πως μόνο το 2022 και το 2023 ξεπέρασαν τις 550.

•           Προμηθευτήκαμε ειδικό όχημα για την περισυλλογή και μεταφορά των ζώων.

•           Υλοποιήσαμε παρεμβάσεις για τη βελτίωση των υποδομών και δημιουργήσαμε σωστά οργανωμένο κι εξοπλισμένο ιατρείο.

•           Εγκρίθηκε η επέκταση του Δημοτικού Καταφύγιου Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς κατά 80 θέσεις, με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ.

Έχουμε ήδη ολοκληρώσει την ανακατασκευή μεγάλου αριθμού παιδικών χαρών του Δήμου, τόσο στην Πτολεμαΐδα όσο και στις Κοινότητες και σχεδιάζουμε τις νέες παρεμβάσεις ώστε τα παιδιά να χαρούν τις καλύτερες δυνατές υποδομές με τα πλέον σύγχρονα παιχνίδια σε ασφάλεια, ποιότητα κι αντοχή.

Ταυτόχρονα, εγκαθίστανται για πρώτη φορά, παιχνίδια προσαρμοσμένα στα παιδιά με αναπηρία, ώστε να μην αισθάνονται αποκλεισμό ή διάκριση. Στην οδό Νοσοκομείου υλοποιείται η πρώτη μικτή παιδική χαρά και νιώθουμε τεράστια περηφάνια γι’ αυτό!

Θεσπίσαμε τον θεσμό της Εβδομάδας της γειτονιάς και της Κοινότητας και σταθερά συνεχίζουμε τον προγραμματισμό μας. Όλος ο στόλος του Δήμου, Υπάλληλοι κι Επιχειρήσεις (ΔΕΥΑΕ, ΔΕΤΗΠ) βρίσκονται στα σημεία που επιλέγονται και σε συνεργασία με τους πολίτες παρεμβαίνουν, διορθώνουν, προλαμβάνουν, εξωραΐζουν κι εγκαθιστούν νέο εξοπλισμό.

Κυρίες και κύριοι,

Πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και στις προοπτικές του τόπου, θέτοντας ως στόχο να νιώθετε τον Πρώτο βαθμό αυτοδιοίκησης που υπηρετούμε ως το καταφύγιο του πολίτη.

Από την πρώτη στιγμή ενισχύσαμε τη διαφάνεια και τη συνεργασία με τους πολίτες. Το δημαρχείο και όλες οι υπηρεσίες του ήταν και παραμένει προσβάσιμο κι ανοικτό προς όλες και όλους.

Ενισχύσαμε την ανακύκλωση και βελτιώσαμε την αποκομιδή απορριμμάτων. Τοποθετήσαμε υπόγειους κάδους σε κεντρικά σημεία της πόλης, ενώ εγκαταστήσαμε και νέους για τηγανέλαια, ρούχα και υποδήματα.

Προτείναμε στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» έργα αγροτικής οδοποιίας ύψους 3.950.000 € για την ενίσχυση του πρωτογενή τομέα, των οποίων η υλοποίηση ξεκινάει σε λίγες μέρες. Ενώ σε συνεργασία με την Περιφέρεια δημιουργήσαμε τη δυνατότητα να υλοποιηθούν έργα ακόμα 3.500.000 € επιπλέον. Η προσβασιμότητα των γεωργοκτηνοτρόφων στις επιχειρήσεις τους πλέον είναι ευθυγραμμισμένη με τον αιώνα που διανύουμε, έχοντας κάνει άλματα! Συνυπολογίζοντας και τα αντιπλημμυρικά και αρδευτικά έργα στη Δυτική Εορδαία, τότε ο πρωτογενής τομέας είναι εμφανές ότι κατέχει εξέχουσα θέση προτεραιότητας για τον Δήμο μας.

Για πρώτη φορά μετά από μία και πλέον δεκαετία εξελίσσονται έργα ασφαλτόστρωσης, τόσο στην Πτολεμαΐδα όσο και στις Κοινότητες με ισόρροπο τρόπο. Η ισορροπία αυτή αποδεικνύεται από τα κονδύλια που διατέθηκαν και όχι από λόγια κενά.

Κοινωνήσαμε την ύπαρξη του «γίγαντα» που λέγεται ΒΙΟΠΑ Πτολεμαΐδας και πρώην ΑΕΒΑΛ προς όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, οργανισμούς, φορείς και επενδυτές. Συντονισμένες προσπάθειες οδήγησαν στη σύνταξη πλήρους φακέλου παρουσίασης των δυνατοτήτων και πλεονεκτημάτων του ΒΙΟΠΑ Πτολεμαΐδας έναντι όλων των γειτονικών βιομηχανικών περιοχών αλλά και των αντίστοιχων σε γειτονικές περιφέρειες (Θεσσαλίας, Κεντρικής Μακεδονίας κ.ά.). Ο φάκελος αυτός, συνοδευόμενος από επιστολή στα ελληνικά και στα αγγλικά, εστάλη στην κυβέρνηση, στην αντιπολίτευση, σε εταιρείες που ήταν γνωστό ότι αναζητούσαν χώρο για επενδύσεις μεγάλης κλίμακας αλλά και στην εταιρεία Enterprise Greece του Υπουργείου Εξωτερικών. Ο Δήμος μας διαθέτει ένα ισχυρότατο όπλο για τη διασφάλιση της ομαλής μετάβασης στην επόμενη μέρα. Κατεδαφίσεις κτισμάτων – ετοιμόρροπων ή μη, αποξηλώσεις εγκαταστάσεων πεπαλαιωμένων, δημιουργία καθαρών οικοπέδων για παραχώρηση αποτέλεσαν πρωταρχικό στόχο, όπως και ο καθορισμός τιμής μονάδας για την εγκατάσταση επενδυτών. Η μελέτη σκοπιμότητας 182.000 €, η οποία χρηματοδοτήθηκε από το Πράσινο Ταμείο, μας δίνει έναν οδηγό πως πρόκειται να γίνει ο χώρος περισσότερος προσβάσιμος και λειτουργικός.

Η οικονομοτεχνική ανάλυση των μελλοντικών επενδύσεων είχε πλέον σημείο αναφοράς και μελέτης. Δημοπρατήθηκε ήδη και ξεκινούν οι εργασίες για τη νέα σύνδεση του ακινήτου με τον κάθετο άξονα της Εγνατίας οδού μέσω της νέας συνδετήριας οδού, ενώ και η σιδηροδρομική γραμμή είναι λίγο πριν την επανενεργοποίησή της καθώς έχουν εκκινήσει οι συζητήσεις μεταξύ ΟΣΕ και Δήμου για την αξιοποίηση του σιδηροδρομικού δικτύου και τη λειτουργία νέου εμπορευματικού σταθμού εντός του ΒΙΟΠΑ.

Υποδεχθήκαμε πάνω από 15 προτάσεις που θα έχουν τεράστιο αντίκτυπο στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, καινοτομίας, παραγωγής κι εξαγωγής τεχνογνωσίας και θα καθιερώσουν την περιοχή στην αιχμή της επιχειρηματικότητας.

           Εξασφαλίσαμε κονδύλια για μελέτη και κατασκευή νέων γηπεδικών εγκαταστάσεων ποδοσφαίρου και μπάσκετ στον χώρο του παλαιού στρατοπέδου Ασβεστόπετρας.

           Μελετήσαμε την κατασκευή υποδομών στίβου με κλειστό προπονητήριο.

           Εγκρίθηκε η πρότασή μας για την προμήθεια κι εγκατάσταση νέων κλειστών χώρων άθλησης με θολωτά γυμναστήρια.

           Επέκταση δικτύου ΔΕΤΗΠ και σύνδεση με εργατικές κατοικίες.

           Διασφαλίσαμε την παροχή θερμικής ενέργειας από τον νέο ΑΗΣ Πτολεμαΐδα 5 ενώ οι ηλεκτρολέβητες που κατασκευάστηκαν στον ΑΗΣ Καρδιάς οδήγησαν στην πρώτη λειτουργία της Τηλεθέρμανσης χωρίς μία χαμένη μέρα λειτουργίας.

           Ολοκληρώνεται το έργο κατασκευής Αγωγού διασύνδεσης της Τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας με την νέα μονάδα «Πτολεμαΐδα 5». Ένα έργο καταλυτικής σημασίας στη διατήρηση και την εξασφάλιση βιωσιμότητας της τηλεθέρμανσης.

           Ξεκίνησε η διαδικασία υλοποίησης του έργου της σύνδεσης οκτώ (8) Κοινοτήτων του Δήμου Εορδαίας με την Τηλεθέρμανση Πτολεμαΐδας με χρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ταμείου Συνοχής στο πλαίσιο του Προγράμματος «Περιβάλλον και κλιματική αλλαγή». Το συγκεκριμένο έργο, το οποίο αφορά τις Κοινότητες Καρυοχωρίου, Άγιου Χριστόφορου, Ανατολικού, Περδίκκα, Πεντάβρυσου, Προάστιου, Ασβεστόπετρας και Άρδασσας, είναι αναμφισβήτητα σημαντικότατο και θα αλλάξει προς το καλύτερο την ποιότητα ζωής των κατοίκων τους συμβάλλοντας τα μέγιστα στη διατήρηση του πληθυσμού τους, μέσω της στήριξης του οικογενειακού προϋπολογισμού με την χαμηλού κόστους προσφερόμενη θερμότητα.

           Πετύχαμε την έγκριση και κατασκευή του Περιφερειακού Κέντρου Πολιτικής Προστασίας στους χώρους του ΒΙΟΠΑ (πρώην ΑΕΒΑΛ) κι εγκρίθηκε – με τη στήριξη του Δήμου – η πρόταση που επέβαλλε το ΕΚΕΤΑ/ΙΔΕΠ για τον κόμβο υδρογόνου. Οι προτάσεις αυτές έχουν συνολικό προϋπολογισμό που ξεπερνά τα 35 εκατομμύρια ευρώ και δημιουργούν πάνω από 320 θέσεις εργασίας!

           Αξιοποίηση μελέτης για την καθ’ ύψος ανοικοδόμηση στο Πολύκεντρο. Αναμένουμε από την ΑΝΚΟ Α.Ε. να μας παραδώσει την αρχιτεκτονική προμελέτη για προσθήκη ενός ορόφου καθ’ ύψος και την ολοκλήρωση του υπόγειου πάρκινγκ. Ολοκληρώνεται η μελέτη με την κλειστή στεγασμένη αγορά που θα αλλάξει όλο τον εκεί χώρο.

           Ολοκληρώσαμε το Σχέδιο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων και κατασκευάζουμε τις πρώτες θέσεις φόρτισης.

           Δημοπρατήθηκε η προμήθεια ηλεκτρικών οχημάτων στον κεντρικό Δακτύλιο της πόλης (μοτοποδήλατα).

           Βρισκόμαστε στα τελευταία στάδια που απαιτούνται για την επανενεργοποίηση της σιδηροδρομικής γραμμής και τη σύνδεση της πόλης μας με την υπόλοιπη χώρα, ενώ η έκταση του σιδηροδρομικού σταθμού θα αποδοθεί με νέα μορφή στην κοινωνία και θα εξυπηρετήσει και πολιτιστικές ανάγκες.

           Το Πάρκο Εκτάκτων Αναγκών έχει αλλάξει εικόνα και δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν. Είναι ο πνεύμονας της νότιας εισόδου που είχαμε πάντοτε ανάγκη! Ήδη ξεκίνησαν οι εργασίες επέκτασης του σε άλλη τόση έκταση ακριβώς δίπλα.

Στον μακροπρόθεσμο σχεδιασμό της δημοτικής αρχής για την αλλαγή της καθημερινότητας και την βελτίωση της ποιότητας ζωής του πολίτη, ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στην σύνταξη και ολοκλήρωση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητάς (ΣΒΑΚ), του Σχεδίου Δράσης Αειφόρου Ενέργειας και Κλίματος και του Σχεδίου Δράσης για την Κυκλική Οικονομία.

Μέσα από τα παραπάνω εγκεκριμένα Στρατηγικά Σχέδια ο Δήμος Εορδαίας θα έχει καλύτερες ευκαιρίες χρηματοδότησης, λόγω της ωρίμανσης και εξοικείωσης του με τις ευρωπαϊκές διαδικασίες, δημιουργώντας υποδομές με κατασκευή έργων και προμήθειες που θα συμβάλλουν σε τομείς που θα που προωθούν την οικονομική, κοινωνική και περιβαλλοντική συνοχή.

Πλέον με αυτά τα τρία Σχέδια ο Δήμος Εορδαίας έχει όλα τα εχέγγυα να καταστεί ανταγωνιστικός ενισχύοντας παράλληλα σε μεγάλο βαθμό την βιωσιμότητα του, στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που διαμορφώνονται στην σημερινή εποχή.

Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες,

Αυτοί είναι οι άξονες πάνω στους οποίους εξακολουθούμε να χτίζουμε το πρόγραμμά μας. Τις επόμενες μέρες ο κορμός του προγράμματος μας θα συνδιαμορφωθεί από όλους εμάς και από τους πολίτες, τους φορείς, τις συλλογικότητες που θα συμμετέχουν στην πορεία προς την 8η Οκτωβρίου

Φίλες και φίλοι,

Πριν από λίγες μέρες ανακοινώσαμε όλα τα μέλη της αυτοδιοικητικής μας οικογένειας, της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ.

Στο σημείο αυτό θέλω να ευχαριστήσω όλους τους άνδρες και τις γυναίκες που ξεκίνησαν αυτό το όμορφο ταξίδι και θέτουν στην κρίση σας την υποψηφιότητα τους.

Είναι τιμή για μένα η συμμετοχή τους στην Ενωτική Δημοτική μας Παράταξη.

Άνθρωποι πετυχημένοι στον επαγγελματικό και κοινωνικό τομέα. Σε συλλόγους, φορείς στην κοινωνία, μέσα από την κοινωνία.

Το ψηφοδέλτιο μας εμπλουτίσθηκε, ανανεώθηκε, δυνάμωσε. Προστέθηκε εμπειρία και γνώση, φρέσκιες ιδέες, ζωντάνια και αποτελεσματικότητα με γνώμονα την Εορδαία που θέλουμε και μπορούμε.

Μετά από τα τελευταία χρόνια στο τιμόνι του Δήμου έχει γίνει κτήμα και γνώση όλων στην Εορδαίας ότι η Αυτοδιοίκηση ΔΕΝ έχει κόμματα και χρώματα, τα κόμματα τους τα χαρίζουμε. Με τα χρώματα θα βάφουμε το Δήμο μας ομορφαίνοντας τις γειτονιές και τα πάρκα, μαζί με αυτούς τους άξιους ανθρώπους. Είμαστε ένας πολυσυλλεκτικός συνδυασμός που υλοποιεί το ΝΕΟ, το ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ στην ΠΡΑΞΗ και ΟΧΙ στα λόγια.

Αλλάξαμε την καθημερινότητα, σχεδιάσαμε του μέλλον. Αυτό που υποσχεθήκαμε. Η Εορδαία μας αλλάζει. Συνεχίζουμε μαζί.. Όλοι μαζί!

Να είσαστε σίγουροι όλες και όλοι ότι τα καλύτερα μας χρόνια είναι αυτά που θα έρθουν!!

Μοιραστείτε την είδηση