Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του ιδιωτικού κέντρου εξυπηρέτησης πολιτών «Εξυπηρετώ»

2 Min Read

Πολύς κόσμος παραβρέθηκε τη Δευτέρα 16 Μαϊου στα εγκαίνια του ιδιωτικού κέντρου εξυπηρέτησης πολιτών “Εξυπηρετώ” στην πλατεία Λασσάνη. 

Το “Εξυπηρετώ” είναι ένα νέο σύγχρονο ιδιωτικό ΚΕΠ, που ιδρύθηκε με σκοπό την διεκπεραίωση γραφειοκρατικών υποθέσεων των πολιτών, αλλά και των επιχειρήσεων, που αφορούν δημόσιες υπηρεσίες και οργανισμούς. Μελετώντας ξεχωριστά τις ανάγκες κάθε ιδιώτη, αλλά και επαγγελματία, παρέχει στοχευμένες υπηρεσίες, δίνοντας λύσεις με γνώμονα την αξιοπιστία, την συνέπεια και την αποτελεσματικότητα.

Στόχος του «Εξυπηρετώ» είναι η εξυπηρέτησή και η φροντίδα για κάθε υπόθεση που αφορά τη δημόσια διοίκηση, κάνοντας την ζωή των πολιτών ευκολότερη, κερδίζοντας γι’ αυτούς χρόνο και χρήμα.

Η έμπειρη και ικανή ομάδα στελεχών του είναι στη διάθεση των πολιτών για να αναλάβει την ολοκλήρωση κάθε υπόθεσης, όσο εύκολη η δύσκολη και αν είναι. Το Κέντρο συνεργάζεται με εξειδικευμένα λογιστικά και δικηγορικά γραφεία, επιδιώκοντας να παρέχει  ολοκληρωμένες υπηρεσίες καλύπτοντας κάθε ανάγκη του πολίτη και της επιχείρησης.

Το μόνο που έχει να κάνει ο πολίτης είναι να επισκεφθεί τα γραφεία του «Εξυπηρετώ» στην Πλατεία Λασσάνη 15 στην Κοζάνη και να συζητήσει με το προσωπικό την εργασία που θέλει να διεκπεραιώσει. Δέσμευση του “Εξυπηρετώ” είναι να φέρει εις πέρας τις υποθέσεις, με απόλυτη εχεμύθεια, στον ταχύτερο δυνατό χρόνο και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Ενδεικτικά οι υπηρεσίες που αναλαμβάνει το γραφείο:

Αιτήσεις ΑΣΕΠ,

Συντάξεις,

Ασφαλιστικά Ταμείο,

Οχήματα,

Έκδοση Πιστοποιητικών

Ρυθμίσεις Οφειλών

ΟΑΕΔ

Μεταφράσεις

Κτηματολόγιο

Σφραγίδα της Χάγης

Άδεις Διαμονής

Κτηματολόγιο

Έκδοση Ψηφιακών Πιστοποιητικών – Ψηφιακή Υπογραφή

Και δεκάδες ακόμα υπηρεσίες που τα έμπειρα στελέχη του γραφείου μπορούν να διεκπεραιώσουν.

Επικοινωνία:

Τηλ: 2461035800 / 6940451485

Email: [email protected]

Facebook: Εξυπηρετώ – Ιδιωτικό Κέντρο Εξυπηρέτησης

Instagram: exipireto

exipireto.gr

 Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή 08:30 – 20:00

 

Όλγα Τουφεγγοπούλου – www.xronos-kozanis.gr

Μοιραστείτε την είδηση