«Πορεία Δημιουργίας»: Επιχειρηματική Καινοτομία – Μοχλός Ανάπτυξης για τη Δ. Μακεδονία

1 Min Read

Στην αγορά της Πτολεμαΐδας περιόδευσε σήμερα το πρωί, Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας και εκ νέου υποψήφιος Γιώργος Κασαπίδης συνοδευόμενος από τους Υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους της Π.Ε. Κοζάνης του Συνδυασμού «Πορεία Δημιουργίας».

Ο κ. Κασαπίδης παρουσίασε στους επαγγελματίες το πρόγραμμα του συνδυασμού για τους τομείς της Υγείας, του Πρωτογενούς Τομέα, των Υποδομών, του Πολιτισμού και της Βιώσιμης Ανάπτυξης και στη συνέχεια συνομίλησε με τους πολίτες στην πλατεία της πόλης για τοπικά ζητήματα ανάπτυξης, εργασίας και καθημερινότητας.

- Advertisement -

Λίγο νωρίτερα ο Περιφερειάρχης επισκέφθηκε το ΕΚΕΤΑ στη Πτολεμαΐδα όπου μαζί με τους Υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους, είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα πρόσφατα ερευνητικά επιτεύγματα του ΕΚΕΤΑ.

Επιπλέον, συζητήθηκαν οι δυνητικές συνεργασίες μεταξύ της Περιφερειακής Αρχής και του ΕΚΕΤΑ για την προώθηση της έρευνας και της τεχνολογικής ανάπτυξης στην περιοχή. Ο Περιφερειάρχης εξέφρασε την εκτίμησή του για το έργο που επιτελεί το ΕΚΕΤΑ και τόνισε τη σημασία της επένδυσης στην έρευνα και την καινοτομία για την ανάπτυξη της περιοχής. Επιπλέον, δήλωσε τη δέσμευσή του για την ενίσχυση της συνεργασίας με το ΕΚΕΤΑ προκειμένου να επιτευχθούν κοινοί στόχοι στον τομέα της έρευνας και της τεχνολογικής καινοτομίας.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Μοιραστείτε την είδηση