Πως μοιράζονται τα μέλη της ομάδας tyφοοn την εμπειρία τους στην πίστα της Αραγονίας

2 Min Read

Μια ιδιαίτερα σημαντική επιτυχία πέτυχαν οι φοιτητές και οι φοιτήτριες του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας που συμμετείχαν στο διαγωνισμό Motostudent V στην πίστα της Αραγονίας της Ισπανίας.

Να πως μοιράζονται οι ίδιοι την εμπειρία τους αυτή:

«Οι 5 αυτές μέρες στην πίστα Motorland Aragon, ήταν γεμάτες έντονα συναισθήματα, καθώς η ομάδα μας επιστρέφει στην χώρα μας, με δύο από τα τέσσερα έπαθλα του διαγωνισμού για την κατηγορία Petrol: το βραβείο “Best Design” και το βραβείο “Best Technological Innovation”.

Ωστόσο, η ομάδα μας διακρίθηκε και στα αγωνίσματα του MS2 κατακτώντας την πρώτη θέση στο acceleration και στο mechanical test. Στο maximum speed η ομάδα μας κατέκτησε την 5η θέση, στο brake test την 6η, την 11η θέση στο gymkhana, ενώ στο pole position την 15η λόγω προβλήματος στην τροφοδοσία καυσίμου και στον τελικό αγώνα την 12η θέση. Έτσι, από τον συμψηφισμό των βαθμολογιών των κεφαλαίων του MS1 και όλων των αγωνισμάτων του MS2, η ομάδα μας κατατάσσεται στην 7η θέση στην γενική κατάταξη της κατηγορίας Petrol με μόλις 16 βαθμούς διαφορά από την ομάδα στην 3η θέση, γεγονός που τονίζει το μέγεθος του ανταγωνισμού μεταξύ των ομάδων.

Στο σημείο αυτό, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον οδηγό μας, Σπύρο Παπαγεωργίου, για την υποστήριξη και τις θυσίες που έκανε για την ομάδα. Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και όλους εσάς για τις ευχές σας και την υποστήριξη σας κατά την αγωνιστική σεζόν 2017-2018. Τα μέλη της ομάδας και τα δύο έπαθλα έχουν πάρει πλέον τον δρόμο της επιστροφής!».

Μοιραστείτε την είδηση